Αυξητική χειλιών

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο
Σε αυτή τη σελίδα θα μάθετε τα πάντα για την αυξητική χειλιών από τον πλαστικό Σαμούρη Γεώργιο. Θα μπορούσε να πει κανείς πως τα χείλη αποτελούν το σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Αισθησιακά και γεμάτα, σαρκώδη και “ζουμερά” είναι το όνειρο κάθε γυναικείου μυαλού. Ένα όνειρο όμως που ακόμη και αν υπάρχει στο σήμερα δυστυχώς σιγά σιγά σβήνει όταν περνούν τα χρόνια.

Αύξηση όγκου χειλιών με υαλουρονικό οξύ
Tι συμβαίνει στα χείλια όταν κάποιος μεγαλώνει ή γερνάει;
Όταν περνούν τα χρόνια τα χείλη λεπταίνουν, μικραίνουν σε μέγεθος και “πέφτουν”. Μοιάζουν με ένα όμορφο λουλούδι που μαραίνεται.
Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι τα μαλακά μόρια μέσα στον “πολφό” του χείλους ατροφούν. Ως αποτέλεσμα τα χείλη να χάνουν ύψος, να γίνονται πιο μαλακά και να γεμίζουν μικρές ή και μεγαλύτερες κάθετες ρυτίδες-να ζαρώνουν και να δείχνουν άδεια και μικρά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι γυναίκες μέσης συνήθως ηλικίας αντιμετωπίζουν συχνά μεγάλο πρόβλημα όταν βάζουν κραγιόν στα χείλη τους γιατί:
1ον. αν τα χείλη είχαν κανονικό μέγεθος και σχήμα παλαιότερα, τώρα με το πέρασμα του χρόνου ζαρώνουν και “καταπίνουν” το κραγιόν ενώ
2ον. αν ήταν ήδη μικρά στο παρελθόν, τότε με την ηλικία ατροφούν κι άλλο και γίνονται μια λεπτή γραμμή.

Ποιός είναι ο πιο εύκολος, ο πιο ασφαλής και ο πιο ελεγχόμενος τρόπος για να κάνουμε αύξηση των χειλιών;
Τo Υαλουρονικό οξύ το χρησιμοποιούμε για να διορθώσουμε ατέλειες στο σχήμα ή στο μέγεθος των χειλιών σε γυναίκες και άντρες.
Όπως ήδη αναφέραμε είναι χαρακτηριστική η εικόνα γυναικών, που στην ανάγκη τους να δείξουν πιο έντονα χείλη κάνουν τατουάζ ή βάζουν περίγραμμα με μολύβι στο δέρμα γύρω από τα χείλη και πάνω από το κραγιόν. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται μια εικόνα άκρως ανταισθητική και αφύσικη.
Η λύση στα μικρά και ατροφικά χείλη δεν είναι το κραγιόν και το μολύβι περιγράμματος. Είναι η αύξηση του ερυθρού πολφού του χείλους και η ανόρθωση αυτού με Υαλουρονικό οξύ.
Από την άλλη πρέπει να σημειώσουμε ότι προχωρώντας σε ηλικία τα χείλη τόσο των γυναικών όσο και των αντρών ατροφούν. Ως αποτέλεσμα να μικραίνουν σε μέγεθος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα χείλη αδειάζουν, ζαρώνουν και γίνονται μαλακά και άτονα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε γυναίκες μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας, το κραγιόν χάνεται μέσα σε πολλαπλές, μικρές, κάθετες γραμμές κατά μήκος των χειλιών. Τα χείλη μοιάζουν με ένα μπαλόνι που έχει ξεφουσκώσει.
Η λύση στα χείλη γυναικών μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας είναι η εφαρμογή Υαλουρονικού οξέως στον πολφό του χείλους και σε όλο το μήκος αυτού ούτως ώστε να αποκτήσουν το μέγεθος και το σχήμα που είχαν στην ηλικία των 20 με 25 ετών. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μας ενδιαφέρει η αύξηση του χείλους αλλά η αποκατάσταση της εικόνας του όπως ακριβώς ήταν στη νεανική ηλικία.
Αύξηση όγκου χειλιών με υαλουρονικό οξύ
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες αρμονίας που χαρακτηρίζουν τα όμορφα χείλια;
Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες αρμονίας που αφορούν τα χείλη καθώς και μια ιδιαίτερη ανατομία της περιστοματικής περιοχής. Αυτά θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ο Ιατρός που θα επέμβει για να διορθώσει το σχήμα ή το μέγεθος των χειλιών.Τα χείλη καλύπτουν την είσοδο της στοματικής κοιλότητας και βρίσκονται επάνω στον κυκλοτερή μυ του στόματος, έναν κυκλικό μυ μέσω του οποίου γίνεται η ομιλία.
Το άνω χείλος είναι πάντοτε μικρότερο σε μέγεθος από το κάτω χείλος και έχει διαφορετική ανατομία από αυτό. Συγκεκριμένα το άνω χείλος παρουσιάζει δυο σκέλη, δεξιά και αριστερά, τα οποία μοιάζουν με ανοικτά “φτερά γλάρου”.Τα δυο σκέλη του άνω χείλους, ενώνονται στη μέση γραμμή, στο “τόξο του έρωτα” (cupid’s bow) με μια ανατομική οντότητα που ονομάζεται φίλτρο (filtrum).
Ποιος είναι ο στόχος μας τελικά όταν κάνουμε αύξηση χειλιών;
Το κάτω χείλος έχει πιο απλή κατασκευή μιας και απαρτίζεται μόνο από το δεξιό και το αριστερό σκέλος, είναι πιο σαρκώδες και έχει μεγαλύτερη προβολή (projection) από το άνω χείλος.
Όταν επεμβαίνουμε στα χείλη πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι:
Όμορφα και αισθησιακά χείλη είναι τα γεμάτα χείλη και όχι κατ’ ανάγκη τα μεγάλα χείλη.
Τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Λεπτά χαρακτηριστικά, άτονα ζυγωματικά ή μικρή μύτη δεν μπορούν να συμπληρώνονται με μεγάλα χείλη. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία.

Ο κύριος στόχος μας όταν επεμβαίνουμε στα χείλη είναι να επαναφέρουμε τους κανόνες αρμονίας τόσο στα ίδια τα χείλη όσο και στο πρόσωπο γενικά. Να διορθώσουμε το σχήμα και να αποκαταστήσουμε τους χαμένους όγκους ούτως ώστε τα χείλη να δείχνουν απόλυτα φυσικά.
Απαραίτητη προυπόθεση για ένα όμορφο και ασφαλές αποτέλεσμα είναι η καλή γνώση της ανατομίας και της αισθητικής του προσώπου από πλευράς του ιατρού αλλά και η αποφυγή κάθε είδους υπερβολής.
Με απλά λόγια κατά την αυξητική των χειλιών ο σκοπός μας δεν είναι να “φουσκώσουμε” τα χείλη αλλά να τους δώσουμε επαρκή όγκο και όμορφο σχήμα χωρίς κανείς να μπορεί να υποψιαστεί ότι κάποιος έχει παρέμβει σε αυτά.
Σε ποιά ηλικία συνήθως κάνουμε Υαλουρονικό οξύ στα χείλη;
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ηλικία για την εφαρμογή ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως στα χείλη. Σε γενικές γραμμές και ανάλογα με το πρόβλημα, μπορεί να γίνει σε κάθε ηλικία συνήθως όμως προτείνουμε να ξεκινά μετά την εφηβεία.
Συνήθως περιστατικά μεταξύ 20 και 35 ετών τα απασχολεί το μικρό μέγεθος του χείλους ενώ σε ηλικίες μετά τα 40 γίνεται αυξητική χείλους για τη διόρθωση τόσο των μικρών ή ατροφικών όσο και των ζαρωμένων χειλιών που οφείλονται στην ηλικία.
Ποια είναι η διαδικασία αύξησης – διόρθωσης των χειλιών με εφαρμογή Υαλουρονικού οξέως;
Η θεραπεία είναι από σχετικά ανώδυνη μέχρι ήπια ενοχλητική, έχει συγκεκριμένες τεχνικές ιδιεταιρότητες και σε έμπειρα χέρια έχει εξαιρετικά ασφαλή και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Στην περιοχή των χειλιών εφαρμόζουμε για 20-25 λεπτά περίπου μια αναισθητική κρέμα ή κάνουμε τοπική αναισθησία οπότε η περιοχή αναισθητοποιείται και δεν πονά καθόλου.
Με μια ειδική, πάρα πολύ λεπτή, βελόνα έγχυσης εφαρμόζουμε ένα, ειδικό για τα χείλη, λεπτόρευστο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως σε συγκεκριμένες θέσεις τόσο μέσα στον “πολφό” του χείλους όσο και στο περίγραμμα, σεβόμενοι απόλυτα τις ανατομικές ιδιεταιρότητες της περιοχής.
Μετά την επέμβαση υπάρχει συνήθως ένα πολύ ήπιο οίδημα στην περιοχή το οποίο υποχωρεί σε 1 με 2 ημέρες.
Τα περισσότερα περιστατικά, μπορούν την επόμενη ημέρα να πάνε στη δουλειά τους χωρίς πρόβλημα.
Η διαδικασία διαρκεί περίπου 40 λεπτά και για ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα ελεγχόμενο αποτέλεσμα απαιτούνται συνήθως δύο επαναλήψεις με μεσοδιάστημα 7 – 10 ημερών.
Είναι ασφαλής η διαδικασία εφαρμογής Υαλουρονικού οξέως στην περιοχή των χειλιών;
Δεδομένου ότι η περιοχή των χειλιών έχει λεπτά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερη ανατομία, για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα αύξησης ή διόρθωσης των χειλιών απαιτείται η χρήση:
εξειδικευμένου για τα χείλη, λεπτόρευστου ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως,
εξειδικευμένων πολύ λεπτών βελονών έγχυσης αλλά κυρίως
απαραίτητη γνώση της ανατομίας, εξοικείωση με την τεχνική και μεγάλη εμπειρία από πλευράς του Πλαστικού Χειρουργού ή των δερματολόγων των ιατρείων μας που θα κάνουν την εφαρμογή.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ένα απόλυτα ασφαλές, αρμονικό και ελεγχόμενο αποτέλεσμα.
Το Υαλουρονικό οξύ μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες;
Δεδομένου ότι σαν μόριο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που υπάρχει στους ανθρώπινους ιστούς, το ενέσιμο Υαλουρονικό οξύ χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ασφάλεια.

Το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια ουσία εντελώς αδρανή κάτι που σημαίνει ότι:
δεν κάνει αλλεργίες,
δεν προκαλλεί αντιδράσεις,
δεν δημιουργεί φλεγμονές,
δεν προκαλλεί κακοήθειες,
δεν προκαλλεί κολλαγονώσεις.

Επίσης δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης, οπότε εκεί που εμφυτεύεται εκεί παραμένει διατηρώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το Υαλουρονικό οξύ όταν εφαρμόζεται σωστά στους ιστούς, αυτό που μπορεί να προκαλέσει συνήθως είναι ένα ήπιο οίδημα στο σημείο έγχυσης. Αυτό μπορεί να εμφανιστεί ετεροχρονισμένα, υποχωρεί όμως εύκολα με απλά αντιφλεγμονώδη.
Ένα άλλο σύμβαμα που μπορεί να συμβεί, όχι πολύ συχνά, μετά την έγχυση ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως είναι μικρές εκχυμώσεις – μελανιές στα σημεία εφαρμογής οι οποίες όμως υποχωρούν αυτόματα μέσα σε μερικές ημέρες.
Μια πολύ σπάνια παρενέργεια του Υαλουρονικού οξέως που μπορεί να συμβεί σε ποσοστό 2 τοις χιλίοις (2/1000 περιστατικά) περίπου είναι μια ήπια αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού, κάτι που χαρακτηρίζεται από οίδημα της περιοχής εφαρμογής και αντιμετωπίζεται με εφαρμογή αντιδότου.
Το Υαλουρονικό οξύ είναι το μόνο ενέσιμο εμφύτευμα που έχει αντίδοτο;
Το μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης του Υαλουρονικού οξέως σαν εμφύτευμα είναι ότι πρόκειται για το ΜΟΝΟ ενέσιμο εμφύτευμα το οποίο έχει αντίδοτο.
Δεδομένου ότι το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας βλεννοπολυσακχαρίτης δηλαδή μια πρωτεΐνη,το οποίο όταν έρθει σε επαφή με το Υαλουρονικό, το κατακερματίζει και το διαλύει εντελώς.
Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της αυξητικής χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ;
Το Υαλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιείται για την αύξηση των χειλιών είναι από πλευράς πυκνότητας λίγο πιο λεπτόρευστο σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιείται για άλλα σημεία του προσώπου, για να μην φαίνεται και να μην ψηλαφάται.
Ως εκ τούτου διασπάται λίγο πιο εύκολα από τον οργανισμό. Ο βαθμός απορρόφησης του κυμαίνεται σε 20-25% σε 8-10 μήνες περίπου.
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι μετά από 8-10 μήνες παραμένει το 75 με 80% περίπου του Υαλουρονικού οξέως στη θέση που το βάλαμε. Οπότε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αναπληρώσουμε το 20-25% που απορροφήθηκε κάθε 8-10 μήνες περίπου για να έχουμε ένα σταθερό και “μόνιμο” αποτέλεσμα.
Πόσο ασφαλείς είναι αυτές οι πιο “μόνιμες” τεχνικές αύξησης των χειλιών;
Πρόκειται για πιστοποιημένες τεχνικές οι οποίες έχουν δοκιμαστεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Πλαστική Χειρουργική. Εφαρμόζονταν κατά κόρον στο παρελθόν αλλά εξακολουθούν και σήμερα να χρησιμοποιούνται από κάποιους.
Το πλεονέκτημα αυτών των τεχνικών είναι ότι επιτυγχάνουν μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα που μπορεί σε κάποιες από αυτές να είναι και μόνιμα.

Το μειονέκτημά τους είναι ότι:
1ον. η αύξηση των χειλιών γίνεται στο χειρουργείο και όχι στα ιατρεία (εξαίρεση αποτελεί η χρήση του Calcium Hydroxyapatite)
2ον. έχουν αρκετά μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας και η περιοχή των χειλιών πρήζεται και παραμορφώνεται εύκολα.
Αυτό περιορίζει την κοινωνική ζωή για μεγάλο διάστημα, ακόμη και για μήνες. (σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις την επόμενη ημέρα)
3ον. δεν είναι απόλυτα προβλέψιμες και ελεγχόμενες τεχνικές και
4ον. δεν έχουν ενέσιμο αντίδοτο. Ως αποτέλεσμα αν χρειαστεί να αφαιρεθεί μέρος του εμφυτεύματος, να μην υπάρχει εύκολη λύση και αυτό να μπορεί να γίνει μόνο μέσα στο χειρουργείο.
Γιατί συναντούμε συχνά ψεύτικα ή παραμορφωμένα χείλη που συχνά μας τρομάζουν;
Πολλές φορές βλέπουμε γύρω μας γυναίκες με πολύ μεγάλα, πλαστικά, ψεύτικα ή παραμορφωμένα χείλη που συχνά μας τρομάζουν.
Πως εξηγείται αυτό;
Οι παραμορφώσεις χαρακτηριστικών που βλέπουμε κατά καιρούς σε πρόσωπα ατόμων, συνήθως των media, είναι αποτέλεσμα:
μόνιμων εμφυτευμάτων σε υγρή μορφή και
φτωχής τεχνικής.

Θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι τα μόνιμα υλικά σε ρευστή μορφή, με κύριους εκπροσώπους την ενέσιμη υγρή σιλικόνη, την παραφίνη και τα ακρυλικά σφαιρίδια, όταν εγχύονται υποδόρια:
1ον. δεν απορροφούνται ποτέ από τον οργανισμό,
2ον. παρουσιάζουν τάση μετανάστευσης,
3ον.προκαλούν κοκκιώματα που δύσκολα αντιμετωπίζονται χειρουργικά και
ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Γιατί τελικά να προτιμήσω να κάνω αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό οξύ και να αποφύγω τις πιο “μόνιμες” λύσεις;
Η ανακάλυψη του Υαλουρονικού οξέως αποτελεί μια πραγματική επανάσταση στις τεχνικές για την αύξηση των χειλιών.

Όπως ήδη αναφέραμε το Υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία εντελώς αδρανής κάτι που σημαίνει ότι:
δεν κάνει αλλεργίες,
δεν προκαλλεί αντιδράσεις,
δεν δημιουργεί φλεγμονές,
δεν προκαλλεί κακοήθειες,
δεν προκαλλεί κολλαγονώσεις.
δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης.

Η ασφάλεια, η ευκολία εφαρμογής, η καλή διάρκεια και η απόλυτη προβλεψιμότητα του αποτελέσματος που προσφέρει το Υαλουρονικό Οξύ φαίνεται να υπερτερούν κατά πολύ σε σχέση με την επιδιωκόμενη μονιμότητα των υπόλοιπων τεχνικών.
Οι πιο μόνιμες λύσεις όπως ήδη αναφέρθηκε έχουν το μειονέκτημα της απουσίας αντιδότου.Δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά μας αλλάζουν με τον χρόνο, ένα μόνιμο υλικό δεν ακολουθεί τις αλλαγές των ιστών με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου συχνά να προκαλλεί παραμορφώσεις.
Κλείνοντας να τονίσουμε ότι όσον αφορά το θέμα της τεχνικής της αύξησης των χειλιών αν ο ιατρός που κάνει την επέμβαση δεν έχει πολύ καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής ή δεν έχει καλή αντίληψη της αισθητικής ή επηρεαστεί από παράλογες απαιτήσεις της ενδιαφερόμενης μπορεί τα αποτελέσματα της επέμβασης να είναι πραγματικά μακριά από τα επιθυμητά ή ακόμη και καταστροφικά αν χρησιμοποιηθούν μόνιμα υλικά.
Η περιοχή των χειλιών βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου, έχει ιδιαίτερη ανατομία και αισθητική και σε σχέση με άλλες περιοχές του προσώπου ή του σώματος τα χείλη δεν συγχωρούν. Οτιδήποτε καλό ή κακό συμβαίνει εδώ, φαίνεται πολύ πιο έντονα.
Ποιο είναι το κόστος για την Αυξητική Χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ;
Όσον αφορά το κόστος για την αυξητική χειλιών χρησιμοποιώντας ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και εξατομικεύεται οπότε η απάντηση για την αξία της επέμβασης δεν είναι εύκολη.
Όμορφα χείλη δεν είναι τα μεγάλα χείλη αλλά τα γεμάτα χείλη.
Τα χείλη θα πρέπει να έχουν σωστό ύψος, κατάλληλη προβολή και ισορροπημένο σχήμα ούτως ώστε να μας εξασφαλίζουν ένα όμορφο και φυσικό χαμόγελο.

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται κυρίως:
από τις ανάγκες των χειλιών,
τις ιδιαίτερες τεχνικές λεπτομέρειες της εκάστοτε εφαρμογής καθώς και
την ποσότητα του υλικού που απαιτείται για τη διόρθωση των χαρακτηριστικών του χείλους.

Ενώ υπάρχουν διάφορα ενέσιμα υλικά σήμερα για την αυξητική χειλιών το υαλουρονικό οξύ είναι το ασφαλέστερο ενέσιμο υλικό που υπάρχει σήμερα στην Πλαστική Χειρουργική και γι αυτό αποτελεί τη βασική πρόταση εκλογής.
Σε γενικές γραμμές το κόστος για την αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ κυμαίνεται από 150 μέχρι 350€.
Συνήθως η θεραπεία ολοκληρώνεται σε δύο επισκέψεις. Ενώ αν πρόκειται για δύσκολα χείλη πιθανόν να χρειαστεί και μια τρίτη συνεδρία χωρίς αυτό να αλλάζει το αρχικό κόστος της θεραπείας.
Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20′-30′ ενώ η «συντήρηση» προτείνουμε να γίνεται κάθε 6 με 8 μήνες όπως προαναφέρθηκε.
Πόσο εύκολη ή δύσκολη τεχνικά είναι η αύξηση χειλιών με υαλουρονικό οξύ;
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όσον αφορά το θέμα της τεχνικής της αύξησης των χειλιών, αν ο ιατρός που κάνει την επέμβαση δεν έχει πολύ καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής ή δεν έχει καλή αντίληψη της αισθητικής ή επηρεαστεί από παράλογες απαιτήσεις της ενδιαφερόμενης μπορεί τα αποτελέσματα της επέμβασης να είναι πραγματικά μακριά από τα επιθυμητά ή ακόμη και καταστροφικά αν χρησιμοποιηθούν μόνιμα υλικά.
Η περιοχή των χειλιών βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου, έχει ιδιαίτερη ανατομία και αισθητική και σε σχέση με άλλες περιοχές του προσώπου ή του σώματος τα χείλη δεν συγχωρούν. Οτιδήποτε καλό ή κακό συμβαίνει εδώ, φαίνεται πολύ πιο έντονα.

Αν η αύξηση των χειλιών γίνει σωστά από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό & δερματολογο στενό συνεργάτη του πλαστίκου, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνική χωρίς μόνιμα υλικά τότε το αποτέλεσμα είναι ένα:
απόλυτα ασφαλές,
απόλυτα προβλέψιμο και
απόλυτα ελεγχόμενο… όμορφο χαμόγελο!


therapeia-auksitiki-xeilion
Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Αυξητική Χειλιών

CoolTech-wideCoolTech-wide

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία