Τα Πάντα για τη Κρυολιπόλυση

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;
5 Ιουλίου 2019
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗΣ
5 Αυγούστου 2019

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ?


Ναι και βέβαια. Σήμερα υπάρχει και αυτός ο τρόπος. Είναι η αναίμακτη μορφή λιποαναρρόφησης, η μέθοδος της κρυολιπόλυσης. Παλαιότερα για να το επιτύχουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος μέσω της ιατρικής, ήταν η επεμβατική μέθοδος, η λεγόμενη λιποαναρρόφηση που τι έκανε, μείωνε τον αριθμό των λιποκυττάρων.Μέσω της κρυολιπόλυσης μειώνουμε τον όγκο των λιποκυττάρων, έτσι ώστε να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Από τα 18 έτη και μετά μπορούμε να καταφύγουμε στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ?


Τα αποτελέσματα μετά από κάθε συνεδρία φαίνονται μετά από ενάμησι με δυο μήνες.Από εκεί και πέρα οι συνεδρίες μπορούνε να εφαρμοστούν ανά σημείο. Είναι μέχρι 3 συνεδρίες στην κάθε πάσχουσα περιοχή που θέλουμε μέσα σε ένα συγκεκριμένο έτος.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ?


Αντενδείξεις όχι δεν υπάρχουν, εκτός και αν συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος. Αν δηλαδή το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς λόγω κάποιας ασθένειας δεν μας επιτρέπει να καταφύγουμε σε αυτή τη μέθοδο.
Η κρυολιπόλυση αυτό που κάνει έτσι όπως λειτουργεί βασικά είναι το εξής: βοηθαέι στην απόπτωση των λιποκυττάρων έτσι ώστε να μην υπάρχει πια κυτταρική λειτουργία.Ενεργοποιούνται στον οργανισμό μας τα μακροφάγα, τα οποία αποβάλουνε τα λιποκύτταρα που έχουνε δουλευτεί με τη μέγιστη ψύξη και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην μείωση του τοπικού πάχους.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?


Δεν έχει κάτι να φοβηθεί ή να προσέξει μετά την θεραπεία του.Γυρίζει στις καθημερινές του δραστηριότητες, δεν υπάρχει κάποιος πόνος, δεν χρειάζεται να ακολουθήσει κάποια αγωγή. Το μόνο με το οποίο θα πρέπει να συνεργαστεί είναι η διατροφή του και ίσως και κάποια άσκηση για να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ


ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Όχι δεν είναι υψηλό.Το κόστος είναι βατό.Είναι ένα κόστος που μπορεί να ανταπεξέλθει ο καθένας όταν θέλει να κάνει κάτι για τον εαυτό του και σίγουρα πολύ μικρότερο από μια μέθοδο επεμβατική, όπως είναι η λιποαναρρόφηση.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο