Κρυολιπόλυση

Θεραπείες Σώματος - Κρυολιπολυση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η νέα μέθοδος Cryolipolysis λιώνει το λίπος παγώνοντάς το!
Μάθετε για την καινούρια μη επεμβατική και αναίμακτη τεχνική που εφαρμόζεται στην κλινική Εlite Plastic Surgery

Τι είναι η κρυολιπόλυση
Τοπικό πάχος σε κοιλιά, ψωμάκια που προεξέχουν, αφύσικα παχουλές γάμπες και αντιαισθητικά love handles γύρω από τη μέση… Μέχρι και σήμερα ο πιο διαδεδομένος και αποτελεσματικός τρόπος που έχουμε για να απαλλαγούμε από το δύσκολο και επίμονο λίπος τοπικά εξαιτίας της συσσώρευσης λιποκυττάρων, είναι η λιποαναρρόφηση. Πλέον όσοι θέλουμε κάτι μη επεμβατικό έχουμε μια πρωτοποριακή εναλλακτική. Το τελευταίο διάστημα η καινούρια μέθοδος που εμφανίζεται ως ό,τι πιο επαναστατικό υπάρχει και η οποία δίνει λύση στο πρόβλημα μη χειρουργικά, μη επεμβατικά και ανώδυνα είναι η κρυολιπόλυση.

Γιατί κρυολιπόλυση;
Η θεωρία για την επίδραση που έχει το ψύχος στην απώλεια τοπικού πάχους δεν είναι καινούρια. Ενδεικτικά, έρευνα του Ιατρικού Κέντρου Queen’s του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ (2014) έδειξε πως το κρύο ενεργοποιεί, μέσω του οργανισμού, το λεγόμενο καφέ λίπος για να ζεσταθεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αρχίσουμε να καίμε θερμίδες και να αδυνατίζουμε. Ακόμα πριν λίγα χρόνια επιστήμονες στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης αλλά και της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ εκπόνησαν κλινικές μελέτες με συγκεκριμένη συσκευή κρυολιπόλυσης αποδεικνύοντας ότι το ψύχος μπορεί να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στο θάνατο. Η εικόνα, λοιπόν, ενός καλλίγραμμου σώματος δεν είναι μακριά. 

Πώς γίνεται η κρυολιπόλυση;
Η διαδικασία της μη επεμβατικής θεραπείας απώλειας του τοπικού πάχους αξιοποιεί τις χαμηλές θερμοκρασίες για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους, δηλαδή στον θάνατο. Υπό την καθοδήγηση του γιατρού εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που οδηγεί στη μείωση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι μοναδική στο είδος της, δεν είναι δηλαδή ούτε ραδιοσυχνότητες ούτε υπέρηχοι.

Ανάλογα με την περιοχή, η κεφαλή στοχεύει για κάποια ώρα στο λίπος. Δεν υπάρχουν ράμματα, τραύμα, τοπική αναισθησία και οπές. Αυτό συμβαίνει επειδή η χαμηλή θερμοκρασία είναι στοχευμένη στο λιπώδη ιστό και δεν επιδρά επιφανειακά στο δέρμα, τα αγγεία και τους γειτονικούς ιστούς. Μετά τη διαδικασία ίσως παρουσιαστεί προσωρινά μούδιασμα ή κοκκινίλα που θα υποχωρήσει λίγη ώρα μετά την θεραπεία. Η διαδικασία πραγματοποιείται στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά στο σπίτι του και στις δραστηριότητές του.

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης
Το επόμενο διάστημα μετά την συνεδρία το σώμα αποβάλλει σταδιακά τα λιποκύτταρα που έχουν πια πεθάνει. Για να μπορέσουν να αποβληθούν μέσω της λεμφικής οδού πολλοί γιατροί συστήνουν να πίνετε άφθονο νερό και να κάνετε γυμναστική (και μετά την συνεδρία). Επίσης, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας είναι καλό να γίνει κάποια μορφή μασάζ. Όταν τα λιποκύτταρα αρχίσουν να αποβάλλονται, το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο και το σώμα σμιλεμένο. Έχετε υπόψη σας ότι η διαδικασία αυτή δεν ολοκληρώνεται από τη μια μέρα στην άλλη και μπορεί να χρειαστούν περίπου 2-3 μήνες.
Όσον αφορά τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστείτε, κανείς δεν μπορεί να πει εκ των προτέρων, καθώς μόνο ο γιατρός είναι σε θέση να σας προτείνει ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. 

Με ποιες άλλες θεραπείες λιπόλυσης μπορεί να συνδυαστεί η κρυολιπόλυση
  Η επιτυχία στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους βασίζεται στο συνδυασμό θεραπειών ταυτόχρονα με μια ισορροπημένη διατροφή.

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με
Μεσοθεραπεία λιπόλυσης κατά την ίδια συνεδρία ή λίγες ημέρες μετα.

Τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης
 Η διαδικασία είναι ανώδυνη και αναίμακτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν ενέχει τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών ενός χειρουργείου.
 Η συνεδρία πραγματοποιείται στο ιατρείο και δεν χρειάζεται εισαγωγή σε νοσοκομείο.
 Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, δηλαδή οι υποψήφιοι μπορούν αμέσως μετά την συνεδρία να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους.
 Δεν υπάρχουν μελανιές, ράμματα, οίδημα, τραύμα, πόνος.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορείτε να διαβάσετε, να ακούσετε μουσική, να κοιμηθείτε, να χαλαρώσετε.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι;
Για καλύτερα αποτελέσματα απώλειας τοπικού πάχους, το ιδανικό είναι να μην έχετε πολλά παραπανίσια κιλά. Επίσης  για όσο διάστημα διαρκούν οι συνεδρίες αλλά και για εκείνο που θα ακολουθήσει, είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπλέον βάρος και να προσέχετε τη διατροφή σας.
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αλλά αν δεν διορθώσετε τη διατροφή σας τα λιποκύτταρα δεν αποκλείεται να διογκωθούν σε άλλες περιοχές που θεωρούνται λιποαποθήκες στο σώμα σας.

Ενημερωθείτε στο 211-4115398,210-8940550 για την τιμή κρυολιπόλυσης που ισχύει για εσάς, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο