Ρινοπλαστική Χωρίς χειρουργείο

Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ρινοπλαστική Χωρίς χειρουργείο σε 15 λεπτά


Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να μάθουν για τη ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο, διότι θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα της μύτης τους, διστάζουν ωστόσο να υποβληθούν στην επέμβαση της ρινοπλαστικής για τον ένα ή τον άλλο λόγο.

Για ποιους είναι κατάλληλη η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο


Ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση χειρουργική σημαίνει ότι δε μπορούμε να μειώσουμε τις διαστάσεις της μύτης, μπορούμε όμως να τροποποιήσουμε το σχήμα της. Οι αλλαγές αυτές αφορούν κυρίως τη ράχη της μύτης και το ύψος της κορυφής. Μπορούμε δηλαδή να εξομαλύνουμε μικρές ατέλειες της ράχης, όπως μια μικρή καμπούρα, να γεμίσουμε τη ρίζα της μύτης ή να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες στα πλάγια της μύτης. Επίσης είναι δυνατόν να σηκώσουμε την κορυφή της μύτης και να εμποδίσουμε μια γαμψή μύτη να κατεβαίνει προς τα κάτω με το χαμόγελο.

Τι είναι λοιπόν η Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο;


Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε πολλές δυσμορφίες της μύτης χρησιμοποιώντας ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως! Αφορά μύτες με ήβο δηλαδή «καμπούρα» ή προβλήματα συμμετρίας αλλά και μύτες που έχουν χειρουργηθεί ήδη και παρουσιάζουν μετεγχειρητικές δυσμορφίες.

Ποιες είναι οι βασικές αρχές της Πλαστικής Μύτης χωρίς χειρουργείο;


Πρέπει να τονίσουμε ότι για να έχουμε ένα όμορφο και ασφαλές αποτέλεσμα πρέπει να αποφεύγουμε υπερβολές και να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες.
Η φιλοσοφία αυτής της τεχνικής στηρίζεται στην αναγνώριση των σημείων του σκελετού της μύτης τα οποία παρουσιάζουν „ βαθουλώματα“ και στη συνέχεια τα γεμίζουμε χρησιμοποιώντας ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού.

Μπορεί η τεχνική αυτή να εφαρμοστεί σε κάθε μύτη;


Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι ασθενείς που έχουν καλή αναπνευστική λειτουργία και μέτριου βαθμού δυσμορφίες του σκελετού της ρινός. Συγκεκριμένα, άτομα με μικρή ή μέτρια ‘καμπούρα’, μέτριες δυσμορφίες στην άκρη ή τη βάση της μύτης αποτελούν ιδανικούς υποψηφίους.
Ασθενείς που έχουν προβλήματα με στραβό διάφραγμα, υπερτροφικές ρινικές κόγχες ή λοιπά ανατομικά προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με την Κλασική Μέθοδο Ρινοπλαστικής.

Ποιά είναι η διαδικασία; Πονάει;


Η Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο είναι μια επέμβαση απλή η οποία γίνεται κατά κύριο λόγο στο ιατρείο. Είναι μια διαδικασία σχετικά ανώδυνη καθώς προηγείται η χρήση αναισθητικής κρέμας σε συνδυασμό με τοπική αναισθησία. Συγκεκριμένα κατά την επέμβαση ύστερα από την τοπική αναισθησία κάνουμε με τη βοήθεια μιας πάρα πολύ λεπτής βελόνης την εμφύτευση του Υαλουρονικού. Τις επόμενες ημέρες μετά την εφαρμογή μπορεί να υπάρχει μέτρια ευαισθησία στην περιοχή τοποθέτησης του υαλουρονικού η οποία όμως ανταποκρίνεται σε ήπια παυσίπονα και υποχωρεί σύντομα.

Πόσο χρόνο διαρκεί η διαδικασία; Τι πρέπει να κάνω μετά;


Η όλη διαδικασία, αν εξαιρέσουμε την αναμονή για την αναισθητική κρέμα, διαρκεί 15 λεπτά (Ρινοπλαστική σε 15΄) και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μετά τη θεραπεία συνήθως απαιτείται η εφαρμογή πάγου τοπικά. Άμεσα μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μικρός ερεθισμός στην περιοχή έγχυσης λόγω των ενέσεων, ο οποίος όμως υποχωρεί σε 24-48 ώρες το πολύ και μπορεί να καλυφθεί εύκολα π.χ. με make-up. Τυχόν οιδήματα ή εκχυμώσεις αν εμφανιστούν έχουν να κάνουν με την ευαισθησία του δέρματος, είναι σπάνια και διαρκούν μόνο λίγες ημέρες.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της Ρινοπλαστικής με Υαλουρονικό οξύ;


Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι αρκετά μεγάλη αφού συνήθως χρειάζεται μια μικρή συντήρηση κάθε ενάμισυ με δυο χρόνια ανάλογα βέβαια και με το πρόβλημα.To Yαλουρονικο οξύ δεν είναι μόνιμο υλικό αλλά απορροφάται βαθμιαία από το σώμα.

Είναι ασφαλής η επέμβαση της Ρινοπλαστικής με Υαλουρονικό ;


Η ρινοπλαστική µε υαλουρονικό είναι πολύ ασφαλής αρκεί να γίνεται από τα χέρια έμπειρων και κατάλληλα καταρτισμένων ρινοχειρουργών. Στην ασφάλεια της επέµβασης παίζουν το ενέσιµο εµφύτευµα και η άριστη γνώση και η μεγάλη εμπειρία του πλαστικού Χειρουργού Γεωργίου Σαμούρη και των έμπειρων και εξιδεικευμένων συνεργατών του αποτελούμενοι απo Πλαστικούς Χειρουργούς και Δερματολόγους
Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία αδρανής κάτι που σημαίνει ότι δεν προκαλεί αντιδράσεις, ούτε δημιουργεί φλεγμονές. Επίσης δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης, οπότε εκεί που εµφυτεύεται εκεί παραμένει, διατηρώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η μοντέρνα μη χειρουργική ρινοπλαστική των 15΄ είναι λοιπόν μια καταπληκτική και ασφαλής δυνατότητα για μια συμμετρική και όμορφη μύτη !
 
 


Ποιο υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούμε στα ιατρεία?
Αυτή είναι μία ερώτηση που θα πρέπει να γίνεται από όλους τους ασθενείς προκειμένου να είναι σίγουροι για την ασφάλεια τους, την διάρκεια αλλά και την φυσική όψη του αποτελέσματος. Το υαλουρονικό οξύ το οποίο χρησιμοποιούμε στο ιατρείο είναι κυρίως Σουηδικής προελεύσεως. Είναι η πιο εξελιγμένη πρόταση της επιστημονικής κοινότητας στο χώρο των εμφυτευμάτων, καθώς δεν εμπεριέχει ζωικές ουσίες και τοξίνες και συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων. Αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό μας χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο σώμα. Aποτελεί το πιο επιστημονικά τεκμηριωμένο προϊόν υαλουρονικού οξέως στον κόσμο με εκτεταμένες μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Εχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 15 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως τα τελευταία 12 χρόνια. Χρησιμοποιούμε επίσης και άλλες επίσημες εταιρείες υαλουρονικών οξέων.
Είναι επωδυνη η θεραπεία του υαλουρονικού οξέως?
Η θεραπεία είνα ανώδυνη ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας για 30 λεπτά πριν την εφαρμογή στην περιοχή. Ειδικά το υαλουρονικό οξύ της Σουηδικής εταιρείας είναι ειδικά επεξεργασμένα με λιδοκαίνη κάνοντας την θεραπεία εντελώς ανώδυνη. Διαρκεια θεραπείας καθώς και αποτελέσματος Η θεραπεία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιιστρέψει στην εργασία του αμέσως. Το αποτέλεσμα μίας και μόνης θεραπείας φαίνεται αμέσως και διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.
Σε ποιες περιοχες μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ?
Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξομάλυνση των γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, για τη δημιουργία πιο έντονων χειλιών, για το σχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου, για την αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και το πηγούνι, καθώς και για την αναζωογόνηση του δέρματος.
Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξυ?
Δεδομένου ότι πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία πάντα υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης πολύ ήπιων μελανιών καθώς και ήπιου οιδήματος. Στην περίπτωση αυτή η ιατρός σας συνταγογραφεί μία κρέμα για την ταχύτατη απορρόφηση αυτών. Το αποτέλεσμα με τη χρήση υαλουρονικού οξέος είναι απόλυτα φυσικό και κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τι έχετε κάνει. Απλούστατα το πρόσωπο σας θα φαίνεται πιο φρέσκο, ξεκούραστο και υγιές.
Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ
Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο