Υαλουρονικό οξύ

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας, σε ποσοστό 56% και είναι απαραίτητο προκειμένου αυτό να δείχνει πιό σφρυγιλό και νεανικό.


Οι πρωτεγλυκάνες που περιέχει, έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν και να δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα το σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου των χειλιών, καθώς και την όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου. Πρόκειται για την πιό ασφαλή, ανώδυνη και με τον πλέον φυσικό τρόπο θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel το οποίο ενίεται στο δέρμα. Το gel είναι υλικό ως προς τους ιστούς και προσομοιάζει εξαιρετικά με το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει εκ φύσεως στον οργανισμό μας, ελλατώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, διατηρεί το περίγραμμα του.

Διόρθωση:
• Των ρινοπαρειακών πτυχών
• Των ρυτίδων σώματος
• Τον τονισμό του περιγράμματος και των όγκο των χειλιών
• Των ρυτίδων του προσώπου και του μεσόφριου, καθώς και τη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 30’ και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως. Το αποτέλεσμα μίας και μόνης θεραπείας φαίνεται αμέσως και μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 1χρόνο. Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται αργά και ακίνδυνα από τον οργανισμό και μπορεί να επαναληφθεί η εφαμογή. Δεδομένο ότι πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης πολύ ήπιων μελανιών καθώς και ήπιου οιδήματος, στη συγκεκριμένη περίπτωση δίνεται συνταγογράφηση κρέμας για την ταχύτατη απορρόφηση αυτών. Το αποτέλεσμα με τη χήση του υαλουρονικού οξέως είναι απόλυτα φυσικό και κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τί έχετε κάνει. Το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο φρέσκο, ξεκούραστο και υγιές.

Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ
 

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο