Laser Αποτρίχωση Σώματος πλάτης
Ολοένα και περισσότεροι άνδρες στις μέρες μας ασχολούνται με την αποτρίχωση διαφόρων περιοχών με συχνότερη αυτή της πλάτης. Η έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της πλάτης είναι ένα ενοχλητικό φαινόμενο τόσο για τους αθλητές, αλλά, όχι μόνο γι' αυτούς. Παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κερί, αποτριχωτικές μηχανές κ.τ.λ. είναι διαδικασίες που χρειάζονται χρόνο και πόνο και με πολλές επιπλοκές όπως ερεθισμούς και θυλακίτιδες.

Η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης πλάτης σύμφωνα με πολλές κλινικές μελέτες περιλαμβάνει το laser Candela Αλεξανδρίτη Pro & Max 755nm. Στα ιατρεία μας διαθέτουμε δύο laser alexandrite και μάλιστα το τελευταίας γενιάς, μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela, το Gentle pro. Στους άνδρες, όμως, γνωρίζοντας το ορμονικό τους υπόβαθρο χρησιμοποιούμε Laser Candela Αλεξανδριτη Pro & Max. Πρόκειται ουσιαστικά για εξειδικευμένα ιατρικά laser τα οποία χρησιμοποιούνται για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως οι ώμοι, ο αυχένας ή διάσπαρτες μεμονωμένες τρίχες στην πλάτη, γιατί έχει τη μοναδική ιδιότητα να ανιχνεύει μόνο τις τρίχες χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό χνούδι του σώματος.

Βλέπουμε συχνά άτομα στα οποία έχει γίνει εφαρμογή λάθος τύπου laser στα οποία υπάρχει ενεργοποίηση της τριχοφυΐας αντί εξαφάνισης.

Ο ιατρός Πλαστικός χειρουργός επιλέγει το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε με τα laser, όπου και όποτε χρειάζεται, προκειμένου να έχουμε ένα επιτυχημένο και ασφαλές αποτέλεσμα.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   

  Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser Candela Αλεξανδρίτη Pro & Max;

  Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα.Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης μιας και διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για την αντρική πλάτη;

  Χρειάζονται συνήθως 7-8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημερών. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές και τα πόδια δεν τσιμπάνε πια.Πολλές φορές κάποιοι επιθυμούν μόνο αραίωση οπότε σταματούν σε λιγότερες συνεδρίες.Φυσικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

  Υπάρχει πρόβλημα με την αποτρίχωση με laser candela Αλεξανδριτη στους ασθενείς με πολλους σπίλους;

  Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
  Οι σπίλοι χρωματίζονται με λευκό μολύβι και δε γίνεται εφαρμογή laser πάνω σε αυτούς.
  Πολλές φορές είναι επιτακτική η αποτρίχωση laser σε ασθενείς με πολυάριθμους σπίλους και αυξημένη τριχοφυία δεδομένου ότι λόγω των τριχών οι ασθενείς δεν μπορούν να δουν τους σπίλους τους αλλά και οι ιατροί δε μπορούν να τους χαρτογραφήσουν σωστά.

  Είναι επώδυνη η θεραπεία με laser στην πλάτη;

  Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο τα laser του Αμερικάνικου οίκου Candela Gentle Pro & Μax .

  Πόση ώρα διαρκεί;

  Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 45 λεπτά έως και μία ώρα. Εξαρτάται αν θα γίνουν ταυτόχρονα οι ώμοι, ο αυχένας ή και τα αυτιά, περιοχές που συχνά συνδιάζονται με την αποτρίχωση στην πλάτη.

  Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά την θεραπεία;

  Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.
  Απαγορεύεται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.
  Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά τη θεραπεία.
  Στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνουμε την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσαμε κατά την θεραπεία.
  Στην επόμενη θεραπεία ο ιατρός θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και εφόσον το κρίνει απαραίτητο θα τροποποιήσει τις ρυθμίσεις αυτές.
  Συζητάμε πάντα με τον ασθενή την πορεία του γιατί έτσι θα έχουμε πάντα ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.
  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδώ: Laser Αποτρίχωση Alexandrite
  Cancel
  Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο