Κλασική Λιποαναρρόφηση

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣΚΛΑΣΙΚΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ-ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Η κλασική τεχνική λιποαναρρόφησης, γίνεται με ειδικό σωλήνα που εισάγεται κάτω από το δέρμα από μια πολύ μικρή οπή στην περιοχή που έχει καθοριστεί. Ο σωλήνας συνδέεται με μια συσκευή αναρρόφησης που τραβάει σιγά – σιγά το περίσσιο λίπος.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι 15′ – 1:30 ώρα, αναλόγως της έκτασης των σημείων αφαίρεσης λίπους. Εάν το σημείο είναι εντοπισμένο, η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική. Γενική αναισθησία μπορεί να χρειαστεί εάν η λιποαναρρόφηση είναι εκτεταμένη ή σε συνδυασμό με άλλες διαδικασίες, οπότε μπορεί να απαιτηθεί μία διανυκτέρευση. Πιθανή ενόχληση ή πόνος, αντιμετωπίζονται με κοινά παυσίπονα. Επιστροφή στην καθημερινότητα: 2-3 ημέρες.

Μετά την επέμβαση εμφανίζονται οίδημα και μελανιές που εξαφανίζονται σταδιακά στη διάρκεια της εβδομάδας. Ένας κορσές γύρω από την περιοχή στην οποία έγινε η λιποαναρρόφηση είναι απαραίτητος για περίπου ένα μήνα ώστε να ελέγξει τη διόγκωση και να βοηθήσει το δέρμα σας να πάρει τη μορφή του νέου περιγράμματός σας.

Μετά τη λιποαναρρόφηση

Μετά τη διαδικασία λιποαναρρόφησης πρέπει να γίνεται χρήση ειδικών ελαστικών ενδυμάτων ή κορσέ, προκειμένου να μειωθεί η συλλογή υγρών και να διαμορφωθούν οι νέες καμπύλες του σώματος σας. Η επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες μπορεί ήπια να ξεκινήσει και σταδιακά από την 1η μέρα μετά την επέμβαση.

Τα αποτελέσματα είναι μακροπρόθεσμες αλλά πιθανές αλλαγές στο σωματικό σας βάρος ή μια μελλοντική εγκυμοσύνη μπορεί να μεταβάλει το αποτέλεσμα. Εισάγονται ειδικά εργαλεία.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
    Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
     
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ