Φαλλοπλαστική

Φαλλοπλαστική - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Φαλλοπλαστική

Το μέγεθος του πέους αποτελεί διαχρονικά ένα σύμβολο αρρενωπότητας, γονιμότητας και υπέροχης έναντι των υπολοίπων αρσενικών καθώς και εμμέσος δείκτης των σεξουαλικών επιδόσεων. Δεν αποτελεί, συνεπώς, έκπληξη το γεγονός ότι, ανά τους αιώνες, έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες, ούτως ώστε να αυξηθεί το μέγεθος του. Με την πρόοδο της επιστήμης και της εμπειρίας οι πιο σύγχρονες τεχνικές μπορούν πλέον να δώσουν στον ασθενή το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιμήκυνση πέους

Για την επιμήκυνση του πέους η τεχνική που κυρίως χρησιμοποιείται είναι διατομή του κρεμαστήρα συνδέσμου του πέους. Ο σύνδεσμος αυτός τοπογραφικά τοποθετείται στην προηβική χώρα και συνδέει την ρίζα του πέους με το ηβικό οστό. Κύρια λειτουργία του είναι να παρέχει στήριξη και σταθερότητα στο πέος κατά τη διάρκεια της στυσης. Με την διατομή του αυτό που επιτυγχάνεται είναι να καταστεί ορατό μεγάλο μέρος του πέους που βρίσκεται κρυμμένο κάτω από το ηβικό οστο. Μετά από αυτή την επέμβαση πέραν του extra μήκους ο ασθενής θα δει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μια μικρή αλλαγή στην γωνία της στύσης που σημαίνει ότι το πέος θα είναι σε μια πιο οριζόντια θέση. Τα αποτελέσματα της διατομής του κρεμαστήρα συνδέσμου θεωρούνται μόνιμα ,παρόλα αυτά εάν ο ασθενής επιθυμήσει στο μέλλον να επαναφέρει το πέος στην πρότερη κατάσταση, αυτό είναι εφικτό.

Πάχυνση πέους

Η χειρουργική πάχυνση του πέους επιτυγχάνεται με την τεχνική της λιπομεταφοράς που αποτελείται από μια αρχική λιποαναρρόφηση από την περιοχή του μηρού ή την ηβική χώρα, το καθαρισμό του λίπους και την μεταφορά του στο πέος. Βασική προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη επαρκούς αποθέματος λίπους, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η αρχική λιποαναρρόφηση. Ασθενείς με πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους, όπως επαγγελματίες αθλητές, δεν είναι κατάλληλοι για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Τα αποτελέσματα της τεχνικής αυτής θεωρούνται μόνιμα, ωστόσο ένα ποσοστό περίπου 30-40% του λίπους απορροφάται εντός των πρώτων δύο μηνών.Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από ένα διάστημα 2 περίπου μηνών καθώς αρχικά, λόγω κυρίως του οιδήματος, το πέος είναι αρκετά παχύτερο από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι μη χειρουργικές τεχνικές αύξησης του μέγεθος του πέους χρησιμοποιούν τα σε όλους γνωστά fillers υαλουρονικού οξέος που έχουν κατά κόρον χρησιμοποιηθεί σε άλλες αισθητικές επεμβάσεις. Γενικά συστήνεται η αρχική τοποθέτηση 10 με 15 ML υαλουρονικού οξέος μακράς διαρκείας. Η ποιότητα του filler είναι καθοριστικής σημασίας, ούτως ώστε ο ασθενής να έχει μία όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική αίσθηση καθώς και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Τα fillers δεν είναι μία μόνιμη θεραπεία καθώς πρέπει, εάν ασθενής επιθυμεί να έχει ένα σταθερό αποτέλεσμα να επαναλαμβάνονται κάθε 18 με 24 μήνες. Πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής αποτελεί το γεγονός, ότι γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα. Επίσης λόγω του συγκεκριμένου χρόνου ζωής των fillers τα αποτελέσματα είναι αναστρέψιμα. Συστήνονται ιδιαίτερα σε ασθενείς με πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους στους οποίους η λιπομεταφορά είναι τεχνικά δύσκολη και με φτωχά αποτελέσματα.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   
  Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις;
  Μετά από χειρουργική επιμήκυνση του πέους ο ασθενής περιμένει μια αύξηση του μήκους από 2 μέχρι 5 εκατοστά. Η αύξηση αυτή αφορά μόνο όταν το πέος δεν βρίσκεται σε στύση. Μετά από χειρουργική πάχυνση ο ασθενής αναμένει αύξηση της περιμέτρου από 20-40%, αναλόγως της αρχικής ανατομίας (όταν το πέος δεν βρίσκεται σε στύση). Μετά από θεραπεία με fillers η αύξηση στην περίμετρο του πέους εξαρτάται κυρίως από την ποσότητα που θα επιλέξει ο ασθενής και κυμαίνεται από 1-2 εκατοστά.

  Μπορώ να εμπιστευτώ έναν οποιοδήποτε χειρουργό για αυτού του είδους τις επεμβάσεις;
  Όχι, επιλέξτε έναν χειρουργό ο οποίος να έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 χειρουργικές επεμβάσεις αύξησης του μέγεθος του πέους καθώς και περισσότερες από 1000 μη χειρουργικές θεραπείες. Η εμπειρία έχει δείξει ότι λόγω της ιδιαιτερότητας αυτών των επεμβάσεων/θεραπειών η εμπειρία του χειρουργού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην καθοδήγηση του ασθενούς καθώς και στη σωστή υλοποίηση της επέμβασης.

  Μετά από πόσο χρόνο μπορώ να επανέλθω στις καθημερινές μου δραστηριότητες;
  Μετά από χειρουργείο συνίσταται ο περιορισμός της έντονης σωματικής δραστηριότητας για δύο με τέσσερις εβδομάδες καθώς και η αποφυγή σεξουαλικής επαφής για τέσσερις με έξι εβδομάδες. Μετά από τη θεραπεία με fillers συνιστάται η αποφυγή σωματικής καταπόνησης και σεξουαλικής επαφής για μία εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση ο χειρουργός σας θα σας δώσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα μετά το τέλος της επέμβασης.

  Ποιοί είναι κατάλληλοι για τέτοιου είδους επεμβάσεις;
  Γενικότερα, άτομα ηλικίας 18 χρονών και άνω θεωρούνται κατάλληλα. Όμως, άτομα με πολύ υψηλό δείκτη μάζας σώματος θεωρούνται ακατάλληλα για χειρουργική επιμήκυνση του πέους, όπως και άτομα με πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους είναι ακατάλληλα για χειρουργική πάχυνση του πέους. Σε κάθε περίπτωση ασθενείς με πολλαπλά προβλήματα υγείας δεν θεωρούνται υποψήφιοι για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Όσον αφορά τα fillers η μοναδική αντένδειξη είναι ιστορικό αλλεργικής αντίδρασης σε κάποιο παραγωγό υαλουρονικού οξέος. Σε κάθε περίπτωση είναι πρωταρχικής σημασίας να συζητήσετε την περίπτωση σας με έναν έμπειρο χειρουργό που θα σας καθοδηγήσει για να αποφασίσετε τι ταιριάζει σε σας και να αποφύγετε λάθη και αποτελέσματα που θα σας απογοητεύσουν.

  Είναι ασφαλείς οι τεχνικές αύξησης του μεγέθους του πέους; Σε έμπειρα χέρια και με την κατάλληλη καθοδήγηση οι τεχνικές αυτές είναι ασφαλείς και μπορούν να σας δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να επηρεάζουν, ούτε στο ελάχιστο τις λειτουργίες της στύσης, της ούρησης καθώς και τη γονιμότητα του ασθενούς. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τέτοιου είδους επεμβάσεις υπάρχουν πληθώρα επαγγελματιών υγείας οι οποίοι προσφέρουν τέτοιου υπηρεσίες χωρίς την απαραίτητη εκπαίδευση και εμπειρία. Αυτό έχει οδηγήσει σε αρκετές περιπτώσεις σε σημαντικά προβλήματα για τους ασθενείς και στη γενικότερη αντίληψη ότι οι επεμβάσεις αυτές συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών.
   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

    

   Γιατί εμάς;

   ICON-001b
   Σύντομη διαδικασία
   χωρίς παρενέργειες
   ICON-003b
   Εξατομικευμένο
   πλάνο θεραπείας
   ICON-004b
   Προσιτό κόστος
   ICON-005b
   Ασφαλής θεραπεία
   με έγκριση FDA
   ICON-006b
   Ανώδυνη μέθοδος
   χωρίς παρενέργειες
   ICON-007b
   Αμεση επιστροφή
   στις καθημερινές δραστηριότητες
   ICON-008b
   Αριστη εξυπηρέτηση
   και εχεμύθεια
   ICON-009
   Η ομάδα μας αποτελείται
   από γιατρούς και εξιδεικευμένο
   προσωπικό με πολυετή εμπειρία
   Cancel
   Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο