Face lifting

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το face lifting δεν καθορίζεται από την ηλικία του καθε ασθενή αλλά από την όψη του προσώπου και το πως αισθανόμαστε με τον εαυτό μας,καθώς κάνουν την εμφανισή τους τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του προσώπου. Βαθιές ρυτίδες εμφανίζονται περιμετρικά του στόματος χαλαρώνει το σαγόνι και ο λαιμός με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται χαλαρές πτυχές και εναποθέσεις λίπους στο προσωπό μας. Το lifting του προσώπου σβήνει αυτά τα σημάδια της ηλικίας μέσω της σύσφιξης των μυών και της αφαίρεσης λίπους και παραπανίσιου δέρματος, δίνοντας στο πρόσωπό σας μια πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση.
Λίφτινγκ στο πρόσωπο & στο λαιμό
Το lifting προσώπου, που είναι γνωστό και ως ρυτιδεκτομή ανανεώνει το μέσο και κατώτερο τμήμα του προσώπου και του λαιμού. Το λίφτινγκ προσώπου είναι πιο αποτελεσματικό σε ασθενείς οι οποίοι θέλουν να διορθώσουν: - Βαθιές ρυτίδες κάτω και γύρω από την περιοχή των ματιών - Χαλάρωση του προσώπου - Βαθιές ρυτίδες μεταξύ της μύτης και του στόματος (ρινοπαρειακές αύλακες) - Χαλαρές περιοχές λίπους - Χαλαρό δέρμα και λίπος κάτω από το σαγόνι Συχνά, αυτό που σας προκαλεί να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πρόσωπό σας είναι τα επαναλαμβανόμενα σχόλια των δικών σας ανθρώπων ότι δείχνετε κουρασμένη. Τότε είναι που παρατηρείτε ότι έχουν βαθύνει οι ρινοπαρειακές γραμμές (εκτείνονται από την άκρη της μύτης έως τις άκρες του στόματος) και ότι έχει χαλαρώσει το δέρμα στις παρειές ή στο λαιμό αντίστοιχα. Ακόμα και οι περιοχές των ζυγωματικών δείχνουν συχνά ρυτιδιασμένες και γερασμένες, γεγονός το οποίο συμβάλλει σε μια «λυπημένη», κουρασμένη όψη. Παρόλο που δεν ενοχλούνται όλοι από αυτά τα πρώτα σημάδια γήρανσης του προσώπου, όλο και περισσότεροι – άντρες και γυναίκες – καταφεύγουν στην πλαστική αισθητική χειρουργική προκειμένου να ανακτήσουν τη σφριγηλότητα και τη φρεσκάδα τους. Έρευνες ψυχολόγων έχουν δείξει ότι σε face lifting υποβάλλονται όσοι έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση και επιθυμούν να διατηρήσουν την ευεξία και την καλή φυσική τους κατάσταση. Για αυτή την κατηγορία ανθρώπων, το face lift αποτελεί ακόμη ένα τρόπο για να απεικονίσουν την εσωτερική τους ενέργεια, να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να νιώσουν ότι έχουν τον έλεγχο της ζωής τους. Η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε face lifting εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πρώτα από όλα αν το χρειάζεστε πραγματικά. Η Elite Plastic Surgery Clinics μετά από εκτεταμένη και λεπτομερή ανάλυση του προσώπου, προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση, απόλυτα εναρμονισμένη με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, δημιουργώντας ένα πραγματικά ανορθωμένο, αναζωογονημένο και όχι “τραβηγμένο” πρόσωπο, χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα χειρουργικών τεχνικών που διαθέτει και που εξατομικεύονται ανάλογα με την περίπτωση. Γιατί δεν μπορεί ποτέ μια τεχνική να ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα.
Πως γίνεται το λίφτινγκ στο πρόσωπο
Τα facelift διεξάγονται σε κάποια από τα πλέον σύγχρονα χειρουργεία κλινικών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Οι ασθενείς υπόκεινται σε τοπική ή ολική νάρκωση. Η διαδικασία διαρκεί περίπου απο 2 εως 4 ώρες. Η τεχνική με την οποία γίνεται το face lifting ποικίλει ανάλογα με τον χειρουργό, τη δομή του προσώπου του ασθενούς και από την προσδοκώμενη διόρθωση.
Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης μετά το χειρουργείο face lifting
Με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, το χειρουργείο γίνεται με τοπική ή ολικη αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα.
Πόσο επώδυνο είναι το χειρουργείο;
Το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι σχεδόν ανώδυνο για τον ασθενή, τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετεγχειρητικά. Έχουν όλες οι τεχνικές ρυτιδεκτομής (face lifting) το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα; Οι τεχνικές ρυτιδεκτομής που έχουν μακρόχρονα και φυσικά αποτελέσματα, ώστε να μην αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, είναι αυτές στις οποίες ο πλαστικός χειρουργός διορθώνει τη χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού τεντώνοντας τους ιστούς που βρίσκονται κάτω από το δέρμα του προσώπου, χωρίς να αρκείται στην αφαίρεση μόνο του χαλαρού δέρματος.
Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα ενός face lifting;
Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται τόσο από τη χειρουργική τεχνική και την επιδεξιότητα του πλαστικού χειρουργού, όσο και από την ποιότητα δέρματος του ατόμου, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα, την απότομη αυξομείωση βάρους, κλπ. Ωστόσο, μετά από μια τέτοια επέμβαση, οι ιστοί επαναφέρονται σε ένα στάδιο που ήταν αρκετά χρόνια πριν και ο ρυθμός γήρανσης του προσώπου συνεχίζει πιο αργά από ότι θα ήταν σε αντίθετη περίπτωση.
Ποια ηλικία είναι η κατάλληλη για την επέμβαση της ρυτιδεκτομής (face lifting);
Η ρυτιδεκτομή (face lift) γίνεται όταν παρουσιάζονται σημεία χαλάρωσης σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Η κατάλληλη στιγμή εξαρτάται από το πότε εμφανίζονται τα σημάδια του γήρατος και κατά πόσο ένα άτομο εξοικειώνεται με αυτά.
Υπάρχει μη χειρουργική μέθοδος που μπορεί να υποκαταστήσει τα αποτελέσματα ενός face lifting;
Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο μηχάνημα οποιουδήποτε τύπου (laser, υπέρηχοι, κλπ) ή άλλη μέθοδος που να μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με ένα face lifting.
Απαιτείται παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο;
Η παραμονή του ασθενούς για 24 ώρες συνίσταται τόσο για προληπτικούς λόγους όσο και για τον καλύτερο έλεγχο της μετεγχειρητικής πορείας του.
Πότε το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης κρίνεται ικανοποιητικό;
Το αισθητικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης κρίνεται ικανοποιητικό όταν μεταξύ άλλων το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό: ένα πρόσωπο ανορθωμένο, αναζωογονημένο, όχι «τραβηγμένο», ένα πρόσωπο που δείχνει πιο ξεκούραστο, και όλα αυτά χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτή η παρέμβαση του πλαστικού χειρουργού. Ένας έμπειρος ιατρός διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.
Πόσο κοστίζει η επέμβαση του face lifting;
Το κόστος της χειρουργικής επέμβασης του face lifting ποικίλλει ανάλογα με την μέθοδο που θα επιλέξει ο πλαστικός χειρουργός ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασθενούς. Το εύρος της τιμής ενός παραδοσιακού lifting καθορίζεται και από το εάν το πρόσωπο του ασθενούς χρειάζεται συνδυαστικά και brow lifting ή και βλεφαροπλαστική. Το τελικό κόστος της αισθητικής επέμβασης του face lifting καθορίζεται στην ιατρική επίσκεψη, το οποίο καλύπτει όλες τις δαπάνες (εργαστηριακές εξετάσεις, αμοιβές ιατρών, κόστος χειρουργείου, κόστος νοσηλείας, κόστος υλικών, μετεγχειρητική φροντίδα), εκτός από την παράταση της νοσηλείας εάν αυτή επιθυμεί ο/η ασθενής.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
    Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
     
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ