Elite Plastic

Λίγα λόγια για την Elite Plastic Surgery

Η «Elite Plastic Surgery - Σαμούρης Γεώργιος & Συνεργάτες» είναι μία πρότυπη κλινική δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής.

Παρέχουμε την αποτελεσματική αντιμετώπιση τόσο των πιο απλών όσο και των πιο πολύπλοκων περιπτώσεων (αισθητική και κλινική δερματολογία, αφροσιολογικές παθήσεις, πλαστική χειρουργική, μεταμόσχευση μαλλιών, διατροφή-διαιτολογία).

Η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού και των συνεργατών μας, αλλά και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας, αφενός εγγυώνται την υψηλότατη ποιότητα των υπηρεσιών μας, αφετέρου μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές.

Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενημερωνόμαστε, και συνεργαζόμαστε μόνο με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες παραγωγής ιατρικών προϊόντων πιστοποιημένων σύμφωνα με τα πρότυπα παγκόσμιων οργανισμών υγείας.

Διατηρούμε εγκαταστάσεις στο Σύνταγμα και στη Γλυφάδα, σε καλαίσθητους χώρους, ενώ οι αίθουσες θεραπείας είναι μελετημένες και σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν τον μέγιστο βαθμό ιδιωτικότητας στους ασθενείς μας.

Οι υπηρεσίες μας περιληπτικά

Πλαστική Χειρουργική

Θεραπείες λιπόλυσης - λιπογλυπτικής και σύσφιγξης, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική, αυξητική στήθους, μειωτική στήθους, ανόρθωση στήθους, ανισομαστία, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση, βραχιονοπλαστική, γυναικομαστία, εγκαύματα, γενειοπλαστική, ανόρθωση μηρών, ανόρθωση γλουτών, αυξητική γλουτών.


Θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας

Αποτρίχωση με laser Alexandrite Candela, botox, υαλουρονικό οξύ, δερμοαπόξεση eco peel, χημικά peeling, μεσοθεραπεία προσώπου, μεσοθεραπεία σώματος, αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, total plasmalift.


Θεραπείες Κλινικής Δερματολογίας

Ακμή, έκζεμα, μυκητίαση δέρματος, μυκητίαση νυχιών, ουλές και χηλοειδή, ψωρίαση, λεύκη, μυρμηγκιές, θηλώματα, επιχείλιος έρπης, σπίλοι, καρκίνος του δέρματος, μελάνωμα, ουλές ακμής, τριχόπτωση, σκληροθεραπεία αγγειακών βλαβών, θεραπεία υπεριδρωσίας.


Θεραπείες Αφροδισιολογικών Παθήσεων

Κονδυλώματα, κολπίτιδα, γονόρροια, έρπης γεννητικών οργάνων, σύφιλη.


Θεραπείες τριχοφυΐας

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, εμφύτευση γενιών, εμφύτευση φρυδιών, θεραπεία τριχόπτωσης ανδρών και γυναικών.


Διατροφή - Διαιτολογία

Μέτρηση μεταβολισμού ηρεμίας, ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση αντιοξειδωτικού στρες – αντιοξειδωτικής ικανότητας, έλεγχος υπερευαισθησίας σε τρόφιμα, αξιολόγηση διαιτολογικής συμπεριφοράς, παροχή διατροφικών συμβουλών για απώλεια ή πρόσληψη βάρους, διαβήτη τύπου I και II, υπερλιπιδαιμίες, αρτηριακή υπέρταση, εγκυμοσύνη, θηλασμός, αθλητισμός-πρωταθλητισμός, θρεπτική υποστήριξη χρόνιων νοσημάτων.

Η Ιατρική Ομάδα

Σαμούρης Γιώργος

Επιστημονικός διευθυντής των κλινικών Elite Plastic Surgury είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σαμούρης. Ως πτυχιούχος Ιατρικής έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας και την ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει επιμελητής του διεθνούς φήμης «St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns» στο Chelmsford του Essex όπου έχει λάβει και εκπαίδευση.

Έχει εργαστεί ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Με πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους, και τις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη τη ρινοπλαστική, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής αντιμετωπίζει εγκαυματικές νόσους και παρέχει θεραπεία του μελανώματος. Στον τομέα της μικροχειρουργικής παρέχει αποκατάσταση ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου καθώς και την αποκατάσταση μαστού κατόπιν μαστεκτομής.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Ιωάννης Ζάγκος

Τα τελευταία χρόνια ο Ιωάννης Ζάγκος, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα κέντρα, έχει ως κύρια ενασχόληση τις αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο να παρέχει με δεξιοτεχνία στους ασθενείς υπηρεσίες σχετικά με την προηγμένη φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές θεραπείες και όλες τις μεθόδους για τη βελτίωση του προσώπου και του σώματος που θα οδηγήσουν σε ένα ισορροπημένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να εκπαιδεύει συναδέλφους, ώστε να παρέχει τις νεότερες, αναθεωρημένες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους ασθενείς του που θα τους εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά και άρτια αποτελέσματα.

Elite Plastic Surgery
Πλαστική Χειρουργική & Δερματολογία


Elite Plastic Surgery - Σύνταγμα

Διεύθυνση: Ερμού 18 - Αθήνα | 6ος όροφος


Elite Plastic Surgery - Γλυφάδα

Διεύθυνση: Άγγ. Μεταξά 13 - Γλυφάδα


Elite Plastic Surgery - Αγγλία

Διεύθυνση: Ten Harley Street London

Elite Plastic
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο