Διόρθωση ρυτίδων με έκχυση λίπους

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥΜε αυτόλογο λίπος, που λαμβάνεται από την κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς, πραγματοποιούνται, πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο, οι περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις προσώπου. Η μέθοδος αυτή κερδίζει όλο και περισσότερο τον γυναικείο πληθυσμό τα τελευταία χρόνια καθώς η χρήση του αυτόλογου λιπώδους ιστού, ο οποίος είναι πλούσιος σε βλαστοκύτταρα, έχει θεαματικά αποτελέσματα τόσο για την αύξηση του όγκου (γέμισμα), όσο και για αισθητική ανάπλαση. Ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και στην επανορθωτική χειρουργική διορθώνοντας ελλείμματα και βλάβες που μέχρι πρότινος είτε απαιτούσαν πολύωρες επεμβάσεις και αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο αισθητικά αποδεκτό.Το λίπος γίνεται καλύτερα αποδεκτό καθώς προέρχεται από τον ίδιο οργανισμό και έτσι το αισθητικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός

Το λίπος διακρίνεται σε:

Γενετικό: όταν υπάρχει γενετική προδιάθεση αποθήκευσής του
Μεταβολικό:το οποίο είναι απαραίτητο για τις καύσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μελέτες αναφέρουν ότι ο λιπώδης ιστός είναι πλούσιος σε βλαστοκύτταρα, τα οποία συμβάλλουν στην αγγειογένεση και την ανάπλαση ιστών. Το λίπος ενός ατόμου αν και εφόσον υπάρχει επαρκής ποσότητα χρησιμοποιείται στο ίδιο το άτομο έπειτα από ειδική επεξεργασία, στα σημεία που επιθυμούμε να βελτιώσουμε. Η αναίμακτη αυτή μέθοδος γίνεται με ενέσεις και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο μας καθώς ο πλαστικός χειρουργός είναι άριστα εξειδικευμένος στην συγκεκριμένη τεχνική
Η μέθοδος αυτή μπορεί να γίνει συνδιαστικά με λιποαναρρόφηση στο χειρουργείο.Ο πλαστικός χειρουργός λαμβάνει το λίπος (από κοιλιά, γλουτούς, μηρούς) και μετά από ειδική επεξεργασία ( φυγοκέντριση αίματος )το εγχύνει με σύριγγα στα επιθυμητά σημεία. Η εναπόθεση του λίπους είναι ανώδυνη διαδικασία και διανέμεται σε διάφορα επίπεδα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΛΟΓΟ ΛΙΠΟΣ
Γεμίζουμε με αυτόλογο λίπος τις ρυτίδες προσώπου (μεσόφρυου, ρινοχειλικής περιοχής, μετώπου, περιοφθαλμικής περιοχής , ρινοπαρειακών αυλάκων καθώς και το οβάλ του προσώπου). Μπορούμε επίσης να επιτυγχάνουμε τον όγκο των ζυγωματικών, πιο θεληματικό πηγούνι και την ενίσχυση των χείλιών.
Η εμφύτευση λίπους μπορεί να γίνει με επιτυχία και στο σώμα όπως αυξητική στήθους, αυξητική γλουτών, ατέλειες λιποδυστροφίας καθώς και την αντιμετώπιση κυτταρίτιδας σημεία όπου τα τελευταία χρόνια γίνονται οι περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις.Η χρήση και τοποθέτηση αυτόλογου λίπους μπορεί να γίνει και για επανορθωτικούς σκοπούς, όπως αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή.
ΑΥΤΟΛΟΓΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ
Με την έγχυσης λίπους στο στήθος επιτυγχάνουμε την αύξηση όγκου του στήθους στα προεπιλεγμένα σημεία καθως και την βελτίωση της υφης του δέρματος . Η νέα μέθοδος ενδείκνυται για γυναίκες που επιθυμούν αυξητική στήθους με ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τομές. Ενδείκνυται επίσης σε γυναίκες που παρουσιάζουν αυξημένη υπερευαισθησία στην προσθήκη σιλικόνης καθώς και σε γυναίκες που θέλουν μια μικρή αύξηση όγκου (η αύξηση των μαστών δύσκολα θα μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ένα νούμερο στηθόδεσμου).
Πλεονέκτημα είναι ότι με την συγκεκριμένη τεχνική η γυναίκα μπορεί να κάνει δύο επεμβάσεις σε μία: αφαιρεί το περίσσιο λίπος από την κοιλιακή χώρα, τους μηρούς ή τους γλουτούς και κατόπιν αυξάνει το μέγεθος των μαστών ή των γλουτών. Σε κάποιες περιπτώσεις επιτυγχάνεται και ανόρθωση μαστών, όταν η πτώση των μαστών είναι μικρή.
ΑΥΤΟΛΟΓΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ
Στους γλουτούς για να μπορέσει να ενσωματωθεί το λίπος με τη γύρω περιοχή θα πρέπει η τοποθέτηση να γίνει βαθιά μέσα στους μυς και κατά στρώματα, ώστε η αιμάτωση να φθάνει στο λίπος και να το κάνει να επιβιώσει, αλλά και για να δημιουργήσουμε μια λεία αύξηση χωρίς ανομοιομορφίες. Το λίπος προσαρμόζεται και διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί δεν είναι ξένο σώμα. Η ασθενής δεν αισθάνεται το λίπος ως εξόγκωμα, ούτε δημιουργεί κυτταρίτιδα ή ανομοιομορφίες. Η τεχνική έγχυσης λίπους στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα με μεταφορά αυτόλογου λίπους από τον ιδιο τον οργανισμό,ειναι αποδεχτό από πολλούς αναγνωρισμένους επιστήμονες.

 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο