Αυξητική πέους | Αθήνα-Σύνταγμα-Γλυφάδα|Elite Plastic Surgery

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΕΟΥΣΗ εγχείρηση επιμήκυνσης έχει σκοπό να προωθήσει το τμήμα του πέους που βρίσκεται στο εσωτερικό του σώματος προς τα έξω. Το 1/3 του συνολικού μήκους του πέους βρίσκεται μέσα στην πύελο. Για να επιτευχθεί η προώθηση της εσωτερικής μοίρας προς τα έξω, αποκόπτονται οι σύνδεσμοι που κρατούν καθηλωμένο το σώμα του πέους πάνω στο ηβικό οστό.

Η τομή για την επέμβαση γίνεται στο τριχωτό μέρος του εφηβαίου. Δεν υπάρχουν τομές πάνω στο ίδιο το πέος. Σε παχύσαρκα άτομα επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα, όταν η επιμήκυνση συνοδεύεται από ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση της κοιλιάς. Το κέρδος σε μήκος δεν μπορεί να προβλεφθεί προεγχειρητικά. Η συνηθισμένη αύξηση είναι δύο με δυόμισι εκατοστά σε ηρεμία, χωρίς να λείπουν και οι περιπτώσεις που μπορεί να φτάσει και τα πέντε εκατοστά. Το ποσοστό επιμήκυνσης σε κατάσταση στύσης είναι αναλογικά ελαφρώς μικρότερο..

Η διάρκεια της επέμβασης είναι περιπου 80 λεπτά και γίνεται με τοπική ή ολική αναισθησία. Η νοσηλεία διαρκεί μία ημέρα και η αποχή από την εργασία 7 ημέρες. Η σεξουαλική αποχή επιβάλλεται για 40 ημέρες περίπου. Από την επέμβαση επιμήκυνσης δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα του πέους ως προς την ούρηση και τη στυτική ικανότητα, ενώ μεταβάλλεται ελαφρώς η γωνία στύσης σε μια πιο οριζόντια θέση..

Ποιο το κόστος επέμβασης της αυξητικής πέους;
Το κόστος της επέμβασης της αυξητικής πέους καθορίζεται από τη χειρουργική τεχνική που θα επιλεχθεί και το μέγεθος του προβλήματος του ασθενούς. Μπορεί να πραγματοποιηθεί με προσθήκη λίπους ή υαλουρονικού οξέως. Το τελικό κόστος της κάθε αισθητικής επέμβασης καθορίζεται στην ιατρική επίσκεψη σας στο ιατρείο μας.

Elite Plastic Surgery & Media

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία