Αυξητική στήθους

Αυξητική Στήθους - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Αυξητική στήθους & Οφέλη

Η αύξηση στήθους είναι μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που προσφέρει πολλά οφέλη. Ανάμεσα σε αυτά είναι Βελτιωμένη εμφάνιση: Μετά από μια επέμβαση αύξησης στήθους, οι γυναίκες μπορούν να αισθανθούν πιο αυτοπεποίθηση και να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Καλύτερη αναλογία σώματος: Η αύξηση του στήθους μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αναλογίας του σώματος μιας γυναίκας.

Bελτιωμένη σεξουαλική ζωή: Ορισμένες γυναίκες μπορεί να αισθάνονται αυτοσυνείδητες για το μέγεθος ή τη μορφή του στήθους τους, και μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική τους ζωή. Η αύξηση του στήθους μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και της απόλαυσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Βελτιωμένη φυσική άνεση: Ορισμένες γυναίκες με μεγάλο στήθος μπορεί να αισθάνονται αναποδιά ή δυσαρεστημένες με τη βαρύτητα τους. Με μια αύξηση στήθους, μπορούν να ελαχιστοποιήσουν αυτήν τη δυσαρέσκειαΑυξητική στήθους & Διάρκεια ενθέματος

Η διάρκεια του ενθέματος στην αύξηση στήθους μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του ενθέματος που χρησιμοποιείται και τις συνθήκες της επέμβασης.

Συνήθως, τα ενθέματα σιλικόνης διαρκούν περίπου 10-15 χρόνια, αν και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πώς τα διαχειρίζεται ο ασθενής. Μερικές φορές, μπορεί να απαιτηθεί αλλαγή του ενθέματος στο μέλλον, είτε λόγω φθοράς είτε για καλύτερη αισθητική επίδοση.

Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με τον πλαστικό χειρουργό σας για να επιλέξετε το ενθεματικό υλικό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επίσης, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες περί φροντίδας και να κάνετε τακτικούς ελέγχους για να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια των ενθεμάτων.

1Ποιοι παράγοντες καθορίζουν ένα τέλειο αποτέλεσμα
Η αυξητική στήθους μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι το τέλειο αποτέλεσμα είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους περιλαμβάνουν την τεχνική που χρησιμοποιείται, το μέγεθος και τον τύπο του ενθέματος, τον σωματότυπο της ασθενούς, την κατάσταση της επιδερμίδας και πολλούς άλλους παράγοντες.

Ο στόχος της αυξητικής στήθους είναι να δημιουργήσει μια φυσική και αρμονική εμφάνιση του στήθους σας που σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας. Η επέμβαση μπορεί να δώσει πιο πλούσια, σταθερά και σχεδιαστικά θηλυκό στήθος, αλλά το αποτέλεσμα θα εξαρτάται από τις προσδοκίες και τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Είναι σημαντικό να συζητήσετε με τον πλαστικό χειρουργό σας τις προσδοκίες σας από την αυξητική στήθους. Καθοριστικό ρόλο παίζει η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού αλλά και ο πιο σημαντικός παράγοντας, όταν να αναζητάτε μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός έχει την εκπαίδευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτούνται για να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Ο κύριος Σαμούρης έχει στο βιογραφικό του χιλιάδες επεμβάσεις αυξητικής στήθους καθώς συνεργάζεται εδώ και πολλα χρόνια με μεγάλες κλινικές πλαστικής χειρουργικής στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο καθώς επίσης και στα Ιατρεια του στην Ελλάδα , τα Elite Plastic Surgery στο Σύνταγμα και στην Γλυφάδα.
2Αυξητική στήθους & Διάρκεια επέμβασης
Η διάρκεια της επέμβασης αυξητικής στήθους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η τεχνική που χρησιμοποιείται, το μέγεθος και ο τύπος του ενθέματος, η αντίδραση του σώματος στην επέμβαση και ο χρόνος ανάρρωσης της ασθενούς.

Συνήθως, η επέμβαση αυξητικής στήθους διαρκεί περίπου 1-2 ώρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της επέμβασης και την τεχνική που χρησιμοποιείται. Η επέμβαση γίνεται υπό τοπική ή γενική αναισθησία και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι την ίδια ημέρα ή την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, η πλήρης ανάρρωση μετά την επέμβαση αυξητικής στήθους μπορεί να διαρκέσει από μερικές ημέρες έως και μερικές εβδομάδες, ανάλογα με το μέγεθος του ενθέματος, την τεχνική που χρησιμοποιήθηκε και την αντίδραση του σώματος στην επέμβαση.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες του πλαστικού χειρουργού σας για τη φροντίδα της περιοχής του στήθους

Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδώ: Αυξητική Στήθους

 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   

  Δείγμα Δουλειάς μας

  Η Ιατρική Ομάδα

  Σαμούρης Γιώργος

  Επιστημονικός διευθυντής των κλινικών Elite Plastic Surgury είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σαμούρης. Ως πτυχιούχος Ιατρικής έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας και την ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει επιμελητής του διεθνούς φήμης «St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns» στο Chelmsford του Essex όπου έχει λάβει και εκπαίδευση.

  Έχει εργαστεί ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Με πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους, και τις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη τη ρινοπλαστική, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής αντιμετωπίζει εγκαυματικές νόσους και παρέχει θεραπεία του μελανώματος. Στον τομέα της μικροχειρουργικής παρέχει αποκατάσταση ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου καθώς και την αποκατάσταση μαστού κατόπιν μαστεκτομής.

  Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

  Ιωάννης Ζάγκος

  Τα τελευταία χρόνια ο Ιωάννης Ζάγκος, έχοντας συνεργαστεί με ιατρεία πλαστικής χειρουργικής, έχει ως κύρια ενασχόληση τις αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο να παρέχει με δεξιοτεχνία στους ασθενείς υπηρεσίες σχετικά με την προηγμένη φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές θεραπείες και όλες τις μεθόδους για τη βελτίωση του προσώπου και του σώματος που θα οδηγήσουν σε ένα ισορροπημένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

  Συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να εκπαιδεύει συναδέλφους, ώστε να παρέχει τις νεότερες, αναθεωρημένες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους ασθενείς του που θα τους εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά και άρτια αποτελέσματα.

  Cancel
  Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο