Αυξητική στήθους

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ


Η αυξητική μαστού είναι μία από τις πιο συχνές αισθητικές επεμβάσεις σήμερα. Βοηθά τις γυναίκες με μικρό στήθος (με απλασία μαστού), καθώς και εκείνες με ανισομαστία (διαφορετικούς μαστούς σε σχήμα ή μέγεθος), να αποκτήσουν µια βελτιωµένη, περισσότερο αρµονική και ισορροπηµένη όψη, µέσω της τοποθέτησης ενθεµάτων σιλικόνης.

Κάθε γυναίκα είναι µοναδική όσον αφορά στον τύπο του σώµατός της, αλλά και στις προσδοκίες της γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σηµαντική η συζήτηση µε την ασθενή προεγχειρητικά. Είναι σηµαντικό για την ασθενή, κατά την επίσκεψή της στο χειρουργό, να δει πολλές φωτογραφίες προ- και µετεγχειρητικές από άλλες χειρουργηµένες ασθενείς, ώστε να αποφασίσει ποιο µέγεθος θα της ταίριαζε καλύτερα. Έτσι, εξασφαλίζεται η επιτυχία της επέµβασης και το φυσικό αποτέλεσµα.

Τα ενθέµατα σιλικόνης είναι ασφαλέστατα και δεν ενέχουν κινδύνους απόρριψης από τον οργανισµό. Αρκεί, βέβαια, να επιλέγεται απο όλες τις ασθενείς το αρίστης ποιότητας ένθεμα. Υπάρχουν καλής και κακής ποιότητας προθέσεις σιλικόνης, καθώς ο χειρουργός έχει την υποχρέωση να τοποθετεί σε ΟΛΕΣ τις ασθενείς τα καλύτερα παγκοσμίως ενθέματα.Η elite plastic surgery και ο πλαστικός χειρουργός με πολυετή εμπειρία στο hospital group London σας εγγυώνται άριστης ποιότητας ενθέματα. Το χειρουργείο διαρκεί 1-2 ώρες και γίνεται με γενική αναισθησία. Η τοµή μπορεί να γίνει στην υποµάστιο αύλακα, όπου έχει την καλύτερη επούλωση και δεν τραυµατίζεται καθόλου ο µαζικός αδένας. Έτσι, η επέµβαση δεν επηρεάζει καθόλου την ικανότητα θηλασµού.

Οι ασθενείς επιστρέφουν στη δουλειά τους 7 ημέρες µετά την επέµβαση, επίσης µπορούν να λουστούν κανονικά µετά από 2 µέρες, καθώς τοποθετείται ειδική επίδεση στην τοµή. Χρησιµοποιούνται απορροφήσιµα ράµµατα, τα οποία δε φαίνονται εξωτερικά. Οι ασθενείς συνήθως δεν παραπονιούνται για πόνο µετεγχειρητικά, ενώ η ευαισθησία και το µεγαλύτερο µέρος του οιδήµατος υποχωρούν εντός 20 ημερών επίσης γυµναστική µπορούν να ξεκινήσουν περίπου 21 µέρες µετά την επέµβαση µε αεροβικές ασκήσεις.Τα σηµάδια των τοµών θα αρχίσουν να σβήνουν από τις πρώτες εβδοµάδες και µετά από µερικούς µήνες θα γίνουν αδιόρατα.

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ Vs ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ
Όσον αφορά στα ενθέματα σιλικόνης, διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: στα στρογγυλά και τα ανατομικά. Τα ανατομικά ενθέματα έχουν σχήμα «δακρύου» και αποτελούν τον «χρυσό κανόνα» στην επιλογή των γυναικών για φυσικότερο αποτέλεσμα. Με τη χρήση ανατομικών ενθεμάτων μπορούμε πλέον να διορθώσουμε ήπιες πτώσεις μαστού με μια μόνο τομή στη θέση της υπομάστιας πτυχής. Η τοποθέτηση τους όμως απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική, καθώς η θήκη πρέπει να είναι πιο στενή από τα στρόγγυλα για την αποφυγή στροφής τους.

Το μέγεθος των ενθεμάτων εξαρτάται κυρίως από την επιθυμία του ίδιου του ασθένη αλλά και από το σωματότυπό του, δηλαδή τη διάμετρο του θώρακα, την απόσταση των θηλών από την υπομάστιο, το ήδη υπάρχον μέγεθος. Επιπλέον υπάρχουν ενθέματα που μπορούν να αυξομειώνονται σε όγκο και μετά την επέμβαση. Μια νέα επίσης μέθοδος αύξησης του στήθους (αλλά και των γλουτών) είναι με τη χρήση αυτομοσχεύματος, δηλαδή με τη λήψη λίπους από το ίδιο το σώμα της γυναίκας (μηροί, κοιλιά, ισχία, γλουτοί) με την προϋπόθεση ότι υπάρχει επαρκή ποσότητα λίπους σε αυτά τα σημεία. Με ειδική κάνουλα ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το λίπος και στη συνέχεια με μια ειδική επεξεργασία φιλτράρεται και καθαρίζεται ο λιπώδης ιστός. Στη συνέχεια καθαρό πια το λίπος εγχέεται στο στήθος γυναίκας. Η νέα μέθοδος ενδείκνυται για γυναίκες που επιθυμούν αυξητική στήθους με ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα για μια γυναίκα που επιζήτα όσο δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα, τα ανατομικά ενθέματα υπερτερούν σε σχέση με τα στρόγγυλα, όχι μόνο λόγω πιο φυσικού σχήματος (σταγόνα) αλλά και σαν ποιότητα κατασκευής, εφόσον έχουν 3 φορές ποιο παχύρευστη σιλικόνη από τα στρόγγυλα.

Που γίνεται η τοποθέτηση των ενθεμάτων;
Η τοποθέτηση των ενθεμάτων γίνεται σε τρία διαφορετικά στάδια:Το πρώτο στάδιο είναι κάτω από τον μαζικό αδένα, όπου κυρίως εξαρτάται από το πάχος του στήθους και καθορίζεται από τη μέτρηση με πτυχόμετρο.

Το δεύτερο στάδιο αφορά στην τοποθέτηση του ενθέματος κάτω από την περιτόνια του μυός, όπου μια λεπτή μεμβράνη που καλύπτει τον μυ ανορθώνεται και προσφέρει ένα επιπλέον στρώμα κάλυψης του ενθέματος.

Ενώ το τρίτο στάδιο αφορά στο σημείο κάτω από τον μυ (μείζονα θωρακικό) με αποτέλεσμα την πλήρη κάλυψη του ενθέματος τουλάχιστον στον πάνω πόλο με στόχο την μείωση της προβολής των ορίων του ενθέματος στο στήθος.


Ο πλαστικός χειρουργός είναι άριστα εξοικειωμένος με τις τεχνικές αυτές καθως έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επεμβάσεις στήθους μέχρι σήμερα.
Επίσης χωρίς πρόβλημα μπορεί να γίνει μαστογραφία ή υπέρηχος ανά πάσα στιγμή.
Ερευνες έχουν αποδειξει ότι το στητό και σφριγηλό στήθος επηρεάζει πάρα πολύ τη γενικότερη ψυχολογία της γυναίκας που το εφαρμόζει συμβάλλοντας πολύ στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και θηλυκότητάς της. Στη χώρα μας γίνονται περίπου 10.000 επεμβάσεις στήθους ετησίως ενώ ο αριθμός τους έχει περάσει τα 10.000.000 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδώ: Αυξητική Στήθους
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   

  Η Ιατρική Ομάδα

  Σαμούρης Γιώργος

  Επιστημονικός διευθυντής των κλινικών Elite Plastic Surgury είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σαμούρης. Ως πτυχιούχος Ιατρικής έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας και την ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει επιμελητής του διεθνούς φήμης «St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns» στο Chelmsford του Essex όπου έχει λάβει και εκπαίδευση.

  Έχει εργαστεί ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Με πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους, και τις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη τη ρινοπλαστική, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής αντιμετωπίζει εγκαυματικές νόσους και παρέχει θεραπεία του μελανώματος. Στον τομέα της μικροχειρουργικής παρέχει αποκατάσταση ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου καθώς και την αποκατάσταση μαστού κατόπιν μαστεκτομής.

  Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

  Ιωάννης Ζάγκος

  Τα τελευταία χρόνια ο Ιωάννης Ζάγκος, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα κέντρα, έχει ως κύρια ενασχόληση τις αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο να παρέχει με δεξιοτεχνία στους ασθενείς υπηρεσίες σχετικά με την προηγμένη φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές θεραπείες και όλες τις μεθόδους για τη βελτίωση του προσώπου και του σώματος που θα οδηγήσουν σε ένα ισορροπημένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

  Συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να εκπαιδεύει συναδέλφους, ώστε να παρέχει τις νεότερες, αναθεωρημένες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους ασθενείς του που θα τους εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά και άρτια αποτελέσματα.

  Cancel
  Μετάβαση στο περιεχόμενο
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ