Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣH αποκατάσταση μπορεί να γίνει είτε με αυτόλογους ιστούς (πλατύ ραχιαίο ή ορθό κοιλιακό μυ), είτε με ετερόλογους, δηλαδή δερματικούς διατατές. Επομένως κάθε γυναίκα που πρόκειται ή έχει ήδη υποβληθεί σε μαστεκτομή, θεωρητικά είναι υποψήφια για την επέμβαση. Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε άμεσα κατά την μαστεκτομή, είτε μετά από αυτή ανάλογα με την επιθυμία της ενδιαφερόμενης. Το αποτέλεσμα ξεπερνά πολλές φορές κάθε προσδοκία.
Που γίνεται η τομή για την τοποθέτηση των ενθεμάτων;
Πολλές τεχνικές υπάρχουν και θα πρέπει να συζητηθούν με τον πλαστικό χειρουργό. Καθεμιά από αυτές έχει υπέρ και κατά. Μια τομή στην υπομάστια έχει πολύ καλή προσπέλαση στην περιοχή κάτω από το μαστό και χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις. Μία τομή στην κορυφή της μασχάλης έχει πολύ καλή προσπέλαση στην περιοχή κάτω από τον μυ. Μία τομή στη θηλαία άλω, έχει πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να θυσιάσει την αισθητικότητα του μαστού και την μετέπειτα γαλακτοφορία.
Θα μπορώ να θηλάσω μετά την επέμβαση;
Υπάρχουν τεχνικές που δεν διαταράσσουν τους γαλακτοφόρους πόρους του μαστού, διατηρώντας έτσι την μέλλουσα γαλακτοφορία. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να εγγυηθεί κανείς κάτι τέτοιο.
Πόσο κοστίζει η επέμβαση για την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή;
Το κόστος της αποκατάστασης του μαστού μετά από μαστεκτομή καθορίζεται από ποικίλους παράγοντες όπως σε πόσους χρόνους θα επιτευχθεί. Εξαρτάται επίσης και από το είδος και την ποιότητα των ενθεμάτων που θα τοποθετηθούν.Το τελικό κόστος της επέμβασης για την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή καθορίζεται απο την επίσκεψη σας στο ιατρειο μας
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο