Αντιγήρανση – Ανανέωση προσώπου με Fraxional

Αντιγήρανση – Ανανέωση προσώπου με FRAXIONAL

LASER ΘΕΡΑΠΕΙΕΣΗ μέθοδος FRAXIONAL είναι ιδανική για όσους ασθενείς είναι δραστήριοι καθώς δεν απαιτείται μεγάλος χρόνος αποθεραπείας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια άνετη και ανώδυνη διαδικασία με εμφανή και δραστικά αποτελέσματα.

Η ανάπλαση δέρματος με FRAXIONAL βελτιώνει την υφή του δέρματος, τονώνει τον ιστό, μειώνει τις ρυτίδες και εξαφανίζει τα καφέ σημάδια, εξαλείφει ουλές ακμής και συνεπώς καταπολεμά όλους αυτούς τους παράγοντες που προσθέτουν χρόνια στην εμφάνιση αποκαθιστώντας τη νεανικότητα.

Ανανέωση –Αντιγήρανση

Η θεραπεία fraxional, βασίζεται στην αρχή των μικρο-θερμικών ζωνών θεραπείας, δηλαδή ανάλογα με την κεφαλή που χρησιμοποιείται, δημιουργούνται μικρές επεμβατικές ζώνες αφαιρώντας την επιδερμίδα (την πρώτη στιβάδα του δέρματος).

Με την εξιδεικευμένη αυτή μέθοδο δημιουργούμε νέα κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται νεότερο και πιο υγιές.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Οι συνεδρίες καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθε ασθενή ξεχωριστά. Γενικά μεταξύ των συνεδριών πρέπει να μεσολαβούν 4 εβδομάδες

Λίγα λεπτά αμέσως μετά τη θεραπεία, μπορεί να αισθανθεί ο ασθενής μια αίσθηση φαγούρας ή καψίματος.
Το δέρμα σταδιακά κοκκινίζει και «ξεφλουδίζει» και μετά από λίγες μέρες το δέρμα μένει υγιές και λαμπερό.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη θεραπεία;
Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς και σε όλο το σώμα. Χρησιμοποιείται αντίστοιχα και σε ευαίσθητες περιοχές όπως πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ και χέρια.
Ποια περίοδο μπορεί να γίνει η θεραπεία;
Είναι προτιμότερο η θεραπεία αυτή να γίνεται τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, καθώς μετά τη θεραπεία δεν πρέπει το δέρμα να έρχεται σε επαφή με τον ήλιο.
Ποιο είναι το κόστος για τη θεραπεία;
Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή που θα υποβληθεί σε λέιζερ, τις ξεχωριστές ανάγκες του ασθενή και τον αριθμό των συνεδριών που θα κριθούν αναγκαίες για την εξάλειψη του προβλήματος. Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψής σας θα ενημερωθειτε πλήρως.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο