Αιδοιοπλαστική

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣΗ επέμβαση αυτή περιλαμβάνει είτε την αύξηση ή μείωση των χειλέων του αιδοίου, είτε επίσης την μείωση του εύρους του κόλπου που μπορεί να έχει μεταβληθεί από τον τοκετό. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία ή μέθη και ο σκοπός της είναι να δώσουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μεγάλη προσοχή δίνεται στην περιοχή της κλειτορίδας και του ουρηθρικού σημείου.

Η επέμβαση βοηθάει τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους αλλά και να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή. Η αισθητικότητα της περιοχής δεν αλλάζει. Η επιστροφή στις δραστηριότητες γίνεται σε 7 ημερες ενώ η σεξουαλική σας ζωή επανέρχεται σε 30 ημέρες

Ποια η διαδικασία της επέμβασης;
Με τη χρήση ενός ειδικού μηχανήματος laser ή ραδιοκυμάτων, γίνεται αφαίρεση του πλεονάζοντoς ιστού και ανανέωση του παραμένοντα, ακολουθεί συρραφή με πολύ λεπτά ράμματα που απορροφούνται από τον οργανισμό και βοηθάνε στη σύγκλιση του δέρματος. Η ουλή που σχηματίζεται από την τομή είναι πρακτικά αόρατη. Η διάρκεια της επέμβασης κυμαίνεται από 1 έως 2 ώρες και γίνεται με γενική ή τοπική αναισθησία.

Η επέμβαση πραγματοποιείται στο οργανωμένο μικροχειρουργείο του ELITE PLASTIC SURGERY ή σε ειδικά εξοπλισμένη κλινική. Μετά την επέμβαση ο πόνος είναι ήπιος για τις επόμενες 10 ημέρες και αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα.
Τι γίνεται στην περίοδο της ανάρρωσης;
Χρειάζεται να περάσει ικανοποιητικός χρόνος έως ότου φανούν τα αποτελέσματα όπως άλλωστε σε όλες τις επεμβάσεις. Πρέπει να περιμένετε μια ελαφριά αιμορραγία για τις πρώτες 24 ώρες. Η παραμονή στο κρεβάτι συστήνεται για την πρώτη μέρα. Ανάλογα με το μέγεθος της επέμβασης θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από 2 έως 4 ημέρες. Η αποφυγή της σεξουαλικής επαφής είναι υποχρεωτική όσο διάστημα το συνιστά ο ιατρός. Ο συνήθης χρόνος πλήρους ανάρρωσης είναι απο 1 εως 1,5 μηνα. Πρέπει να τονιστεί ότι η ανάπαυση βοηθάει το μέγιστο στην ταχύτερη ανάρρωση. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι μόνιμο.
Πόσο κοστίζει η επέμβαση της αιδιοπλαστικής;
Το κόστος της επέμβασης της αιδιοπλαστικής καθορίζεται από τις ανάγκες της ασθενούς και από τη χειρουργική τεχνική που θα ακολουθηθεί. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, εάν δηλαδή χρειάζεται να πραγματοποιηθεί σμίκρυνση του κόλπου, αναμόρφωση και βελτίωση της εμφάνισης των μικρών και των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, αλλά και αν χρειάζεται αποκατάσταση των δυσμορφικών ουλών της περιοχής του περινέου. Το τελικό κόστος της επέμβασης της αιδιοπλαστικής καθορίζεται στην ιατρική επίσκεψη σας στο ιατρείο μας.

 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο