Η Εύη Αδάμ στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα
2 Αυγούστου 2018
Η Βίκυ Κάβουρα στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα
18 Οκτωβρίου 2018

Η Παναγιώτα Βλαντή στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα

Στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα (Ερμού 18), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αντιμετώπισε οριστικά την τριχοφυΐα απολαμβάνοντας την πιο αξιόπιστη θεραπεία αποτρίχωσης «Laser Candela Alexandrite Pro & Max».

Ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας Elite Plastic Surgery Clinics, είναι οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου και σώματος, η Laser αποτρίχωση με ιατρικά Laser 7ης Γενιάς – μέθοδο Alexandrite, η κρυολιπόλυση, οι μη χειρουργικές θεραπείες,οι ενέσιμες θεραπείες καθώς και παροχές δερματολογίας.

O επιστημονικός διευθυντής του πρότυπου κέντρου και πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Σαμούρης είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2004. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στα νοσοκομεία Chelsea & Westminster και Charing Cross Imperial Hospital του Λονδίνου καθώς και στο διεθνούς φήμης St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns Chelmsford Essex όπου εργάστηκε και ως επιμελητής. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του απέκτησε πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους στην οποία τα αποτελέσματα του Ιατρού είναι εντυπωσιακά,πλούσια εμπειρία στις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη την ρινοπλαστική με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, επίσης στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, στην αντιμετώπιση της εγκαυματικής νόσου, στην θεραπεία του μελανώματος καθώς και στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου όπως και την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια. Ο ιατρός εργαζόταν ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής και από το 2016 διατελεί επιστημονικός διευθυντής των πρότυπων ιατρείων πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics και επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

www.eliteplasticsurgery.gr
Elite Plastic Surgery Clinics
Σύνταγμα Ερμού 18, 211 4115398
Γλυφάδα Αγγ.Μεταξά 13, 210 8940550

 
panagiota-blanti-laser-apotrixosi-eliteplasticsurgery