Διαμαντένια Μικροδερμοαπόξεση
23 Νοεμβρίου 2017
Η Νόνη Δούνια στο Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα
13 Δεκεμβρίου 2017

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη μαζί με τον επιστημονικό διευθυντή του κέντρου και πλαστικό χειρουργό, Γιώργο Σαμούρη.

Ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics, είναι οι αισθητικές χειρουργικές πλαστικές, οι μη χειρουργικές θεραπείες, οι θεραπείες laser καθώς και οι θεραπείες σώματος.

Ο επιστημονικός διευθυντής του προτύπου κέντρου και πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Σαμούρης είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2004. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στα νοσοκομεία Chelsea & Westminster και Charing Cross Imperial Hospital του Λονδίνου καθώς και στο διεθνούς φήμης St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns Chelmsford Essex όπου εργάστηκε και ως επιμελητής. Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια. Από το 2015 εργάζεται ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής και από το 2016 διατελεί επιστημονικός διευθυντής του προτύπου κέντρου πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics και επιστημονικός συνεργάτης του ιδιωτικού νοσοκομείου ΡΕΑ.

Elite Plastic Surgery Clinics

Σύνταγμα Ερμού 18, 211 4115398
Γλυφάδα Αγγ.Μεταξά 13, 210 8940550