Smart lipo - Λιποαναρρόφηση

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ


Μια νέα τεχνική λιποαναρρόφησης, εγκεκριμένη από το FDΑ, εφαρμόζεται στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Λέγεται SMART LIPO και αποτελεί μια επανάσταση μεθόδος λιποαναρρόφησης.Η θεραπεία Smart lipo είναι μια νέα ασφαλής επαναστατική ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους .
Η μέθοδος αυτή, την οποία εφαρμόζουμε με επιτυχία στη Μ. Βρετανία από το τέλος του 2006, στηρίζεται στην άμεση εφαρμογή του λέιζερ (Laser Nd:Yag 1064nm) μέσω μιας οπτικής ίνας που τοποθετείται στο υποδόριο λίπος των περιοχών με τοπικό πάχος αφού έχει επιτευχθεί τοπική αναισθησία στις περιοχές αυτές. Το συγκεκριμένο μήκος κύματος (1064nm) της ακτίνας laser έχει αποδειχθεί μετά από 5-ετή κλινική μελέτη ότι είναι αυτό που πετυχαίνει την πιο αποτελεσματική λιπόλυση με την εκλεκτική απορρόφησή του από το λίπος σε μεγαλύτερο ποσοστό από άλλα μήκη κύματος (πχ. 920nm).που χρησιμοποιούν άλλα συστήματα laser λιπόλυσης, ενώ συγχρόνως με την θερμότητα που αναπτύσσει στην υποδερμίδα διεγείρει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου προκαλώντας έτσι σύσφιξη του δέρματος στις περιοχές όπου έχει εφαρμοστεί. Ταυτόχρονα με την απορρόφησή του από την αιμοσφαιρίνη, σε μικρότερο ποσοστό από αυτό του λίπους, πετυχαίνει ικανοποιητική αιμόσταση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, που μεταφράζεται σε λιγότερες μελανιές μετά το τέλος της θεραπείας!

To smartlipo έχει θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση και της κυτταρίτιδας, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αισθητικά προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας.Το smartlipo αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έχει σχεδόν αντικαταστήσει την παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης στην Αμερική και την Μ.Βρετανία, καθώς είναι περισσότερο ασφαλές, γίνεται σε λίγη ώρα και έχει πολύ γρήγορη αποθεραπεία, χωρίς να απαιτεί νοσηλεία!Ανακαλύψτε την πιο σύγχρονη και πρωτοπόρο θεραπεία για την μόνιμη απαλλαγή του περιττού λίπους και της κυτταρίτιδας χωρίς χειρουργείο!

To Smartlipo είναι το πρώτο σύστημα LASER λιπόλυσης που εγκρίθηκε από το FDA της Αμερικής (2006) μετά από μια πενταετία δοκιμαστικών εφαρμογών για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του και αποτελεί τη σίγουρη λύση για όσες και όσους επιθυμούν να απαλλαγούν μόνιμα από το περιττό τοπικό τους πάχος, με ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση! Τελευταία έχουν βγει στο εμπόριο μηχανήματα που αντιγράφουν την τεχνολογία και την καινοτομία του Smartlipo και με όνομα που να μοιάζει με το Smartlipo (π.χ. Cool lipo, Slim lipo) χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.
Γιατί να προτιμήσω το smartlipo και όχι την λιποαναρρόφηση;
Η συγκεκριμένη θεραπεία υπερτερεί για πολλούς λόγους έναντι της κλασσικής λιποαναρρόφησης:
1. Είναι πιο γρήγορο, καθώς ολοκληρώνεται μέσα σε μία με δύο ώρες.
2. Δεν απαιτεί νοσηλεία σε κλινική, καθώς μετά τη θεραπεία μπορείτε να βγείτε έξω ή να επιστρέψετε στη δουλειά σας.
3. Γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτεί ολική αναισθησία και γι' αυτό το λόγο ο ασθενής δε νοσηλεύεται σε κλινική.
4. Έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να προκαλέσει μελανιές ή εκτεταμένα αιματώματα σε αντίθεση με την λιποαναρρόφηση και είναι πιο ασφαλές όσον αφορά τις πιθανές παρενέργειες, αφού είναι ελάχιστα επεμβατική μέθοδος.
5. Προκαλεί σύσφιξη του δέρματος συγχρόνως με την μείωση των πόντων από την απαλλαγή του λίπους και όχι χαλάρωση.
6. Η αποθεραπεία είναι ελάχιστες μέρες και όχι ένας μήνας, δεν χρειάζονται ράμματα, δεν αφήνει ουλή και έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.

Για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τα "Πλεονεκτήματα" που θα βρείτε στο menu επιλογών στην κατηγορία "Τεχνολογία Smartlipo".

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία