Laser αποτρίχωση Πλάτης | Αθήνα-Σύνταγμα-Γλυφάδα

Laser Αποτρίχωση Σώματος για Άντρες

Laser Αποτρίχωση Σώματος πλάτης

Αποτρίχωση πλάτης
Όλοένα και περισσότεροι άνδρες στις μέρες μας αχολούνται με την αποτρίχωση διαφόρων περιοχών με συχνότερη αυτή της πλάτης.Η έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της πλάτης είναι ένα ενοχλητικό και αντιαισθητικό φαινόμενο τόσο για τους αθλητές αλλά όχι μόνο γι' αυτούς. Παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κερί, αποτριχωτικές μηχανές κτλ είναι διαδικασίες που χρειάζονται χρόνο και πόνο και με πολλές επιπλοκές όπως ερεθισμούς και θυλακίτιδες.


Ποιο είναι το επίσημο laser αποτρίχωσης για την πλάτη?
Επίσημες κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης με laser Candela Αλεξανδρίτη Pro & Max 755nm.
Στα ιατρεία διαθέτουμε δύο laser alexandrite και μάλιστα το τελευταίας γενιάς μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro.
Στους άνδρες όμως γνωρίζοντας το ορμονικό τους υπόβαθρο χρησιμοποιούμε Laser Candela Αλεξανδριτη Pro & Max.Πρόκειται ουσιαστικά για εξειδικευμένα ιατρικά laser τα οποία χρησιμοποιούνται για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως οι ώμοι, ο αυχένας ή διάσπαρτες μεμονωμένες τρίχες στην πλάτη, γιατί έχει την μοναδική ιδιότητα να ανιχνεύει μόνο τις τρίχες χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό χνούδι του σώματος.


Βλέπουμε συχνά άτομα στα οποία έχει γίνει εφαρμογή λάθος τύπου laser στα οποία υπάρχει ενεργοποίηση της τριχοφυΐας αντί εξαφάνισης.
Ο ιατρός Πλαστικός χειρουργός Dr Σαμούρης Γεώργιος επιλέγει το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε με τα laser, όπου και όποτε χρειάζεται, προκειμένου να έχουμε ένα επιτυχημένο και ασφαλές αποτέλεσμα.
Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser Candela Αλεξανδρίτη Pro & Max?
Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα.Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης μιας και διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για την αντρική πλάτη?
Χρειάζονται συνήθως 7-8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημερών. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές και τα πόδια δεν τσιμπάνε πια.Πολλές φορές κάποιοι επιθυμούν μόνο αραίωση οπότε σταματούν σε λιγότερες συνεδρίες.Φυσικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Υπάρχει πρόβλημα με την αποτρίχωση με laser candela Αλεξανδριτη στους ασθενείς με πολλους σπίλους?
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Οι σπίλοι χρωματίζονται με λευκό μολύβι και δε γίνεται εφαρμογή laser πάνω σε αυτούς.
Πολλές φορές είναι επιτακτική η αποτρίχωση laser σε ασθενείς με πολυάριθμους σπίλους και αυξημένη τριχοφυία δεδομένου ότι λόγω των τριχών οι ασθενείς δεν μπορούν να δουν τους σπίλους τους αλλά και οι ιατροί δε μπορούν να τους χαρτογραφήσουν σωστά.

Είναι επώδυνη η θεραπεία με laser στην πλάτη?
Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο τα laser του Αμερικάνικου οίκου Candela Gentle Pro & Μax .
Πόση ώρα διαρκεί?
Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 45 λεπτά έως και μία ώρα. Εξαρτάται αν θα γίνουν ταυτόχρονα οι ώμοι, ο αυχένας ή και τα αυτιά, περιοχές που συχνά συνδιάζονται με την αποτρίχωση στην πλάτη.
Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά την θεραπεία?
Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.
Απαγορεύεται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.
Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά τη θεραπεία.
Στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνουμε την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσαμε κατά την θεραπεία.
Στην επόμενη θεραπεία ο ιατρός Σαμουρης Γεώργιος θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και εφόσον το κρίνει απαραίτητο θα τροποποιήσει τις ρυθμίσεις αυτές.
Συζητάμε πάντα με τον ασθενή την πορεία του γιατί έτσι θα έχουμε πάντα ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.
Καλέστε τώρα στο 211 4115398 & 210 8940550 για να ενημερωθείτε για τις τιμές της αποτρίχωσης σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου, τα οικονομικά πακέτα και τις μοναδικές προσφορές.

Σε όλες τις θεραπείες αποτρίχωσης
Έκπτωση 30% για τους φοιτητές.
Έκπτωση 20% για προπληρωμή 6 συνεδριών.

Elite Plastic Surgery & Media

18 Οκτωβρίου 2018

Η Βίκυ Κάβουρα στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα

Και η Βίκυ Κάβουρα εμπιστεύεται για την ομορφιά και την υγεία της τα ιατρεία elite plastic surgery και τον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Γιώργο Σαμουρη όπως και […]
2 Σεπτεμβρίου 2018

Η Παναγιώτα Βλαντή στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα

Στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα (Ερμού 18), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αντιμετώπισε οριστικά την τριχοφυΐα απολαμβάνοντας την […]
2 Αυγούστου 2018

Η Εύη Αδάμ στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα

Η Εύη Αδάμ εμπιστεύεται τα Ιατρεία “Elite Plastic Surgery” στο Σύνταγμα (Ερμού 18), αντιμετώπισε οριστικά την τριχοφυία απολαμβάνοντας την πιο αξιόπιστη θεραπεία αποτρίχωσης “Laser Cndela Alexandrite […]

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία