Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης — Πλαστική Χειρουργική Σύνταγμα - Γλυφάδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θεραπείες Σώματος - Μεσοθεραπεια Λιπολυσης


Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα (ενέσιμη μεσοθεραπεία, μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις) με σκοπό να μεταφέρουμε εκεί ουσίες που διορθώνουν πολλά και διαφορετικά  προβλήματα τις επιδερμίδας μας.
Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης γίνεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος, να βελτιώσουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους. Στα Ιατρεια Πλαστικης Χειρουργικης και Δερματολογιας Εlite Plastic Surgery χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και την μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις.

Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος με μεσοθεραπείες λιπόλυσης
Στην τελευταία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.
Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες που δεν μπορούν να φτάσουν με μια απλή εφαρμογή τοπικής κρέμας. Τα διαλύματα μεσοθεραπείας περιέχουν ουσίες που κάνουν λιπόλυση, όπως φωσφατυδιλοχολίνη, καφεϊνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες.
Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Συνιστώνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά 10-14 ημέρες. Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες.

Ενημερωθείτε στο 211-4115398,210-8940550για την τιμή της μεσοθεραπείας λιπόλυσης που ισχύει για εσάς, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία