Μη Χειρουργικές Θεραπείες

Θεραπείες Σώματος

kriolipolisi

Κρυολιπόλυση Cooltech


Απώλεια Τοπικού Πάχους
Ο στόχος της Αυθεντικής Κρυολιπόλυσης Cooltech Cocoon είναι η μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με την συνδρομή του ελεγχόμενου ψύχους από τα «δύσκολα» σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως μπράτσα, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς.
anorthosi-glouton

Ανόρθωση Γλουτών


Η Ανόρθωση Γλουτών είναι η επεμβατική μέθοδος lifting του γλουτού ή και των μηρών, σε περίπτωση χαλάρωσης ή μη επιθυμητού μεγέθους των δύο.
mesotherapeia-somatos

Μεσοθεραπεία Σώματος


Η Μεσοθεραπεία Σώματος είναι μια αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν τις χειρουργικές – επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
diorthwsh-kuttaritidas

Διόρθωση Κυτταρίτιδας


Η μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη προβλημάτων, στην πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται για την βελτίωση της υφής του δέρματος, των ρυτίδων, του τοπικού πάχους, των ουλών, της κυτταρίτιδας καθως και της τριχόπτωσης.
aqualyx

Αναίμακτη Τοπική Λιποδιάλυση Aqualyx


Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές που εμφανίζουν τοπική συσσώρευση λίπους όπως, βραχίονες, μασχάλες, κοιλιά, μέση, γοφούς, γλουτούς, μηρούς, γόνατα και πηγούνι.
nimata-somatos

Νήματα Σώματος


Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα Νέας Τεχνολογίας αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης μηρών, της χαλάρωσης γλουτών και γονάτων, ενώ αποκαθιστά την χαλάρωση στα μπράτσα, την κοιλιά και επιτυγχάνει ανόρθωση στήθους άμεσα και ανώδυνα.
yalouroniko-somatos

Υαλουρονικό Σώματος


Το Υαλουρονικό Σώματος Νέας Γενιάς κατά της κυτταρίτιδας θα σας καταπλήξει με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του καθώς πρόκειται για εξειδεικευμένο Υαλουρονικό αποκλειστικά για το σώμα και συγκεκριμένα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
afairesi-spilon

Αφαίρεση Σπίλων


Ο λόγος που έχουν τόσο μεγάλη σημασία οι σπίλοι είναι το γεγονός ότι ενίοτε αποτελούν το υπόστρωμα πάνω όπου αναπτύσσεται κακόηθες μελάνωμα, ο πλέον επιθετικός κακοήθης όγκος του δέρματος. Τα μελανινοκύτταρα των σπίλων μετατρέπονται σε καρκινικά κυρίως λόγω της επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...