Αποτρίχωση Πρόσωπο — Πλαστική Χειρουργική Σύνταγμα - Γλυφάδα

LASER ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ (CANDELA ALEXANDRITE)

Επίσημες κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι το Candela laser Alexandrite 755nm.
Στα ιατρεία μας διαθέτουμε Τρια laser Candela alexandrite και μάλιστα τελευταίας γενιάς μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro & max.

Ενημερωθείτε στo 211-4115398,210-8940550 για το κόστος της laser αποτρίχωσης, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ELITE PLASTIC SURGERY ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ LASER CANDELA ALEXANDITE PRO & MAX !

Η απαλή και βελούδινη επιδερμίδα είναι must όλες τις εποχές. Στα ιατρεία Elite Plastic Surgery θα την αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα επιλέγοντας την πλέον κατάλληλη θεραπεία αποτρίχωσης με Laser Candela Alexandrite Pro & Max

Η Εύη Αδάμ εμπιστεύεται τα Ιατρεία "Elite Plastic Surgery" στο Σύνταγμα (Ερμού 18), αντιμετώπισε οριστικά την τριχοφυία απολαμβάνοντας την πιο αξιόπιστη θεραπεία αποτρίχωσης "Laser Candela Alexandrite Pro & Max".

Η laser αποτρίχωση δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών αλλά και των αντρών.Αντιμετωπίστε την ανεπιθύμητη τριχοφυία με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης Laser Candela Alexandrite Pro & Max.

Στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα (Ερμού 18) είδαμε τον Αντώνη Λουδάρο μαζί με την Ιατρική Σύμβουλο του Κέντρου, Δέσποινα Πολίτου. Τα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής.

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια μαζί με τον επιστημονικό διευθυντή.

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη μαζί με τον επιστημονικό.

 Βίκυ Κάβουρα
 

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία