Αυξητική χειλιών

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥΗ αύξηση των χειλιών αποσκοπεί στο να δώσει στο πρόσωπο «γεμάτα» και σαρκώδη χείλη, καθώς αποτελούν σημαντικό στοιχείο στην καλή αισθητική του προσώπου.Σε κάθε άτομο ταιριάζει ένα συγκεκριμένο μέγεθος χειλιών σε αναλογία με τις υπόλοιπες γραμμές του προσώπου του. Τα μικρά, όπως για παράδειγμα και τα υπερβολικά αυξημένα χείλη, αποτελούν σημαντικό αρνητικό στοιχείο. Σκοπός μας είναι στις περιπτώσεις αυξητικής χειλιών , όποια διαδικασία κι αν επιλέξουμε, τα χείλη να φαίνονται φυσιολογικά και να ταιριάζουν με το υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς να δείχνουν στοιχεία υπερβολής. Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει η αυξητική των μικρών χειλιών είναι πολλοί και διακρίνονται σε μεθόδους όπου γίνεται χρήση ενέσιμων υλικών, ενθεμάτων ή αυτόλογων υλικών καθωώς και σε χειρουργικές μεθόδους.

Ενεσιμά υλικά στα χείλη

Ποικίλλουν τα είδη των υλικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό, κάποια από αυτά είναι περιορισμένης διάρκειας, όπως για παράδειγμα το υαλουρονικό οξύ, κ.α.
Κάποια άλλα έχουν μακροχρόνιο έως και μόνιμο αποτέλεσμα, όπως π.χ. η ανάμειξη κολλαγόνου με ακρυλικά υλικά.

Για την αυξητική χειλιών χρησιμοποιείτε ειδικά επεξεργασμένο υαλουρονικό προκειμένου να έχει φυσικό αποτέλεσμα και ικανοποιητική διάρκεια.Το υαλουρονικό οξύ, ενώ παλαιότερα δεν είχε αρκετή διάρκεια, σήμερα την έχει βελτιώσει κατά πολύ. Στις πρώτες εφαρμογές, το αποτέλεσμα παραμένει για περίπου έξι μήνες, αλλά συνήθως όσο επαναλαμβάνει κανείς, αυξάνεται η διάρκειά του καθώς ο οργανισμός αποδομεί ενα ποσοστό περίπου 20% απο κάθε εφαρμογή.Μπορεί η έγχυση να γίνεται σταδιακά και επομένως να μην κινδυνεύει με μία αύξηση μεγαλύτερη από αυτή που θα επιθυμούσε.
Σε περίπτωση που το τελικό αποτέλεσμα δεν αρέσει, με την χρήση ενός ειδικού ενζύμου,την υαλουρονιδάση, το υαλουρονικό διαλύεται,μπορεί δηλαδή ο ασθενής αν το θελήσει να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση μέσα σε 24 ώρες. Αυτό παρέχει μία επιπλέον ασφάλεια στα άτομα που πιθανόν φοβούνται ότι μπορεί να έχουν ένα αφύσικο αποτέλεσμα.
Το καλύτερο βέβαια, προκειμένου κανείς να διασφαλίσει το αποτέλεσμα που του αρέσει, είναι να κάνει την αύξηση εγχύοντας σταδιακά, τοποθετώντας μικρές ποσότητες υαλουρονικού μία φορά την εβδομάδα, μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι γνωστό ότι, το υαλουρονικό είναι ασφαλές ως υλικό, δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην υγεία και δεν δημιουργεί αντιδράσεις ή απορρίψεις από τον οργανισμό,καθώς ειναι κατι το οποιο υπάρχει στον οργανισμό και ειναι υπευθυνο για τη υγρασία του δέρματος.
Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Αυξητική χειλιών

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

[contact-form-7 404 "Not Found"]