Νήματα Σώματος – Τι είναι;

Τελευταίας γενιάς Laser Candela Alexandrite Gentle Lase Pro
29 Μαΐου 2019
Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;
5 Ιουλίου 2019

Τα νήματα πολυδιοξανόνης διαθέτουν πιστοποίηση CE, γεγονός που αποδεικνύει την καταλληλότητά τους για ιατρική χρήση κάθως τα συγκεκριμένα νήματα μετά απο εξιδεικευμένες μελέτες που έχουν γίνει απο τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας (FDA) έχουν αποδείξει ότι τα νήματα αυτά που είναι τελευταίας τεχνολογίας είναι απόλυτα ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς είναι βιοαπορροφήσιμα και άκρως συμβατά  με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και βοηθούν στο να αποκτήσετε σφιχτό και σμιλευμένο σώμα με την χρήση ενός πλέγματος νέας γενιάς νημάτων ειδικών για το σώμα στα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογιας Elite Plastic Surgery.

Η εφαρμογή των νημάτων αυτών είναι Ανώδυνη και Αναίμακτη και διαρκεί από 20 λεπτά έως 1 ώρα, επίσης επιστρέφεται άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες με αυξημένη αυτοπεποίθηση και έχοντας κάνει ενα πολύ ωραίο δώρο στον εαυτό σας.

Στην ουσία μιλάμε για ένα αναίμακτο Lifting Σώματος και η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί επανάσταση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε σημεία όπως μπράτσα, κοιλιά, μηρών έσω και έξω, γλουτών, γονάτων και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άψογο.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο