Υαλουρονικό οξύ για το προσωπο

Αποτρίχωση Laser Προσφορές Γλυφάδα
11 Δεκεμβρίου 2018
Διαδικασία – Εφαρμογή Laser Αποτρίχωσης
4 Ιανουαρίου 2019

Το υαλουρονικό οξύ για το προσωπο έχει πρωτεύον ρόλο στην εκ βάθος ενυδάτωση του δέρματος, γιατί έχει την ειδική ικανότητα να απορροφά μόρια νερού.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που έχει ενεργό ρόλο στην πρόωρη γήρανση του δέρματος είναι η ανά στάδια εξάντληση του αποθέματος του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, το οποίο αποτελεί κύριο συστατικό στο δέρμα.

Το υαλουρονικό οξύ φροντίζει για τη φυσική κάλυψη του όγκου και της ικανοποιητικής ανεκτικότητας των κυττάρων, τα οποία είναι χαρακτηριστικά και υπεύθυνα για ένα νεανικό δέρμα.

Η διαφορά των επώνυμων Υαλουρονικών που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας σε σχέση με κάποια ανώνυμα υαλουρονικά που κυκλοφορούν στην αγορά
είναι ότι τα επώνυμα υαλουρονικά είναι φυσικά ελεγμένα από το FDA Αμερικής και έχουν ειδική σχεδίση όχι να δίνουν εξωπραγματικό και αφύσικο έξτρα όγκο, αλλά να αναπληρώνουν και αν εξοπλίζουν τις αποθήκες υαλουρονικού οξέος του δέρματος, ενυδατώνοντάς το από μέσα προς τα έξω, δίνοντας φυσική ζωντάνια στο δέρμα και να βελτιώνεται έτσι η ποιότητα του δέρματος.

Έτσι φτιάχνουμε ένα όμορφο θα λέγαμε περιβάλλον για τα κύτταρα και για την ορθή λειτουργία τους.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι ότι τα επώνυμα υαλουρονικά όπως ένα συγκεκριμένο που προτείνουμε το Restylane Vital Skinboosters αποτελούν βιο-αναζωογονητική μέθοδος αντιγήρανσης, όπως επίσης ότι ενργούν σε μοριακό και γονιδιακό επίπεδο.

Αντιμάχονται στο χρόνο και τα σημάδια αυτού, αυξάνοντας ενεργά την δράση των γονιδίων που αναδομούν όπως και αυτών που διασφαλίζουν τη σύνδεση μεταξύ των κυττάρων του δέρματος.

Υαλουρονικό Οξύ – Εφαρμογές

Εναλλακτική, ασφαλή θεραπεία που έχει την δυναμική να βελτιώσει ή να διορθώσει άμεσα ατέλειες από τα χαρακτηριστικά του προσώπου και διασφαλίζει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα. Το Υαλουρονικό οξύ είναι το σύγχρονο εμφύτευμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Μας επιτρέπει με πολύ μεγάλη ακρίβεια να προβούμε σε διορθώσεις κάποιον ατελειών στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς πόνο και με ελάχιστο διάστημα αποθεραπείας. Να σημειώσουμε ότι βασική προυπόθεση για να έχουμε ένα ασφαλές και άκρως επιτυχή αποτέλεσμα αποτελεί από πλευράς του Πλαστικού Χειρουργού και του Δερματολόγου να έχει βαθειά γνώση της ανατομίας του προσώπου,η άρτια αντίληψη της Αισθητικής και των κανόνων αρμονίας ενός προσώπου,να καταλαβαίνει τις ιδιότητες αυτού του πρωτοποριακού και αποτελεσματικού υλικού.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο