Υαλουρονικό οξύ για το προσωπο | Αθήνα-Σύνταγμα-Γλυφάδα
Νήματα COG
3 Δεκεμβρίου 2018
laser αποτρίχωση
Laser Alexandrite – Αποτελεσματα
4 Δεκεμβρίου 2018

Υαλουρονικό οξύ για το προσωπο

Το υαλουρονικό οξύ για το προσωπο έχει πρωτεύον ρόλο στην εκ βάθος ενυδάτωση του δέρματος, γιατί έχει την ειδική ικανότητα να απορροφά μόρια νερού.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που έχει ενεργό ρόλο στην πρόωρη γήρανση του δέρματος είναι η ανά στάδια εξάντληση του αποθέματος του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, το οποίο αποτελεί κύριο συστατικό στο δέρμα.

Το υαλουρονικό οξύ φροντίζει για τη φυσική κάλυψη του όγκου και της ικανοποιητικής ανεκτικότητας των κυττάρων, τα οποία είναι χαρακτηριστικά και υπεύθυνα για ένα νεανικό δέρμα.

Η διαφορά των επώνυμων Υαλουρονικών που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας σε σχέση με κάποια ανώνυμα υαλουρονικά που κυκλοφορούν στην αγορά
είναι ότι τα επώνυμα υαλουρονικά είναι φυσικά ελεγμένα από το FDA Αμερικής και έχουν ειδική σχεδίση όχι να δίνουν εξωπραγματικό και αφύσικο έξτρα όγκο, αλλά να αναπληρώνουν και αν εξοπλίζουν τις αποθήκες υαλουρονικού οξέος του δέρματος, ενυδατώνοντάς το από μέσα προς τα έξω, δίνοντας φυσική ζωντάνια στο δέρμα και να βελτιώνεται έτσι η ποιότητα του δέρματος.

Έτσι φτιάχνουμε ένα όμορφο θα λέγαμε περιβάλλον για τα κύτταρα και για την ορθή λειτουργία τους.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι ότι τα επώνυμα υαλουρονικά όπως ένα συγκεκριμένο που προτείνουμε το Restylane Vital Skinboosters αποτελούν βιο-αναζωογονητική μέθοδος αντιγήρανσης, όπως επίσης ότι ενργούν σε μοριακό και γονιδιακό επίπεδο.

Αντιμάχονται στο χρόνο και τα σημάδια αυτού, αυξάνοντας ενεργά την δράση των γονιδίων που αναδομούν όπως και αυτών που διασφαλίζουν τη σύνδεση μεταξύ των κυττάρων του δέρματος.