Αποτριχωση με λειζερ Candela Alexandrite
29 Νοεμβρίου 2018
Συμβουλές ομορφίας για όμορφο πρόσωπο
30 Νοεμβρίου 2018

Τα ιατρεία Elite Plastic Surgery Clinics είναι σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Δερματολογίας, στους μοντέρνους πολυτελείς και λειτουργικούς χώρους των κλινικών μας, ο Πλαστικός Xειρουργός Σαμούρης Γεώργιος και η εξιδεικευμένη ιατρική μας ομάδα εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η Κοσμητική Πλαστική Χειρουργική & κλινική δερματολογία.

Επικεφαλής των Ιατρείων Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Ο επικεφαλής Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Σαμούρης και η άψογα καταρτισμένη ομάδα Δερματολόγων, Πλαστικών Χειρουργών, Διατροφολόγων και άλλων ειδικοτήτων σας περιμένει στις υπερσύγχρονες πολυκλινικές μας σε: Αθήνα ΕΡΜΟΥ 18 & Γλυφάδα ΑΓΓ.ΜΕΤΑΞΑ 13 & Ten Harley Street London στον εμπορικότερο δρόμο του Λονδίνου!

Τα ιατρεία Elite Plastic Surgery είναι πρότυπες κλινικές και δημιουργήθηκαν από τον Δρ. Σαμούρη Γεώργιο Πλαστικό Χειρουργό με πολυετή εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής ιατρικής καθώς και της κοσμητικής ιατρικής.Επίσης στα ιατρεία μας συνεργάζονται ιατροί με μετεκπαιδεύσεις σε γνωστά κέντρα του εξωτερικού και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής.

Εφαρμογές & Θεραπείες στα Ιατρεία Elite Plastic Surgery

Στα ιατρεία Elite Plastic Surgery μπορεί κανείς να ενημερωθεί και να εφαρμόσει όλες τις σύγχρονες θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η κοσμητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική. Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τα τελευταίας γενιάς laser Candela Alexandrite που διαθέτουν οι κλινικές μας, δίνουμε λύσεις σε όλο το φάσμα των αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο, τριχωτό κεφαλής και σώμα, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των κλινικών μας μπορούν να γίνουν μικρό-χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και μεταμοσχεύσεις μαλλιών, αισθητικής δερματολογίας και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής