Η Νόνη Δούνια στο Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα

Η Ναταλία Δραγούμη στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics
29 Νοεμβρίου 2017
Η Παναγιώτα Βλαντή επιλέγει το Elite Plastic Surgery
22 Ιανουαρίου 2018

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια μαζί με τον επιστημονικό διευθυντή του κέντρου και πλαστικό χειρουργό.

Ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας Elite Plastic Surgery Clinics, είναι οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου και σώματος, η Laser αποτρίχωση με ιατρικα Laser 7ης Γενιας – μεθοδο Alexandrite, η κρυολιπόλυση, οι μη χειρουργικές θεραπείες,οι ενέσιμες θεραπείες καθώς και παροχές δερματολογίας.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια. Ο ιατρος εργάζοταν ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής και από το 2016 διατελεί επιστημονικός διευθυντής των πρότυπων ιατρείων πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics και επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

www.eliteplasticsurgery.gr

Elite Plastic Surgery Clinics

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο